YAZARIMIZ AYŞEGÜL TOKER İKİ MUTLULUĞU BİR ARADA YAŞADI

YAZARIMIZ AYŞEGÜL TOKER İKİ MUTLULUĞU BİR ARADA YAŞADI
Yedi yılı aşkın süredir gazetemizde köşe yazarlığı yapan editör ve kitap yazarı Ayşegül Toker bu hafta sonunda doğum gününü ve üçüncü kitabı AYNA’nın birkaç güne kadar satışa çıkacak olmasının sevincini bir arada kutladı.

Sanatçı dostları ile nezih bir mekanda, ses sanatçısı Levent Conker’in şarkılarıyla eğlenen yazarımız, doğum günü pastasını keserken, büyük kısmını gazetemizde yazdığı yazılardan oluşan üçüncü kitabı ile daha çok okurla buluşmayı diledi. Kendi kitabıyla birlikte yazım dünyasına yeni kazandırdığı genç yazar arkadaşı Hürrem Şeyhler ve kardeşi ile pastasını kesen yazarımıza, gecede yönetmen Avni Kütükoğlu, yönetmen- senarist Sibel Gürbüz ve gazeteci-yazar Burhan Akdağ eşlik ettiler.

Yeni kitabına sanatçı ve yazar dostlarından çok güzel yorumlar da aldığını söyleyen yazarımız; bu kitabı ile her kesimden insanın kendinden birçok konu bulabileceğini ve her kesime hitap edebildiğini belirtti.

Güzel şarkıların eşliğinde eğlenen yazarımıza ve sanatçı dostlarına bizler de gazetemiz olarak bu mutluluğunun ömür boyu sürmesini diliyoruz. Bu seferkinde yanında olamamış olsak da bundan sonraki imza günlerinde ve bölgemizde gerçekleştireceğimiz etkinliklerimizde birlikte olabilmeyi dileyerek, bu ay içinde satışa çıkacak kitabı AYNA için de bol okuyuculu, bol beğenili başarı elde etmesini temenni ediyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum