YAZARLAR GALATA’DA SEVENLERİYLE BULUŞTU

YAZARLAR GALATA’DA SEVENLERİYLE BULUŞTU
Bugün Galata köprüsü altındaki Üstad barda bir araya gelen dört yazar, Pazar gününün güzel havasında, güzel bir ortamda sevenleriyle buluşup, çalışmaları hakkında konuştular, kitaplar imzaladılar.
Dört yazardan biri olan Ayşegül Toker şimdiye kadar yayınlanmış iki kitabından (Bez  Bebek ve Bir Ömürlük Sevgili’den) bahsedip, son günlerde yaptıkları film çalışmasından, editörlüğünden ve haber alanındaki çalışmalarından bahsetti. Çekimi ve montajı yapılan ilk kitabının tanıtım filmini basın ve sinemacılarla buluşturmak isteğini dile getirdi. Yeni yazarlardan Arkın Gelişin ise ilk romanı “Bir Seri katilin günlüğü” hakkında haberler verdi. Kitabının film aşamasında olduğunu ve  bir sitede köşe yazarlığı da yaptığını anlatan Arkın Gelişin, suç psikolojisi konusunda da sevenleriyle sohbet etti. 

Diğer yazarlardan Nevin Akbulut ise altı ay önce yayınlanan ilk kitabı “Şizofren Duygular’ım” hakkında bilgi verdi. Yeni çalışmalarını anlattı. Şizofreni konusunda konuşma yaptı. Henüz bir ay önce kitabı satışa çıkan Cem Dede ise romanı Karanlık Yol hakkında konuşarak, neler anlatmak ve neler yapmak istediği konularına değindi. 
Daha sonra yazarlardan Ayşegül Toker, Cem Dede ve  Nevin Akbulut; katılımcılarla toplumda kadın ve erkeğin duyguları, kadın cinayetleri, aşk ve sevgiye dair meselelerle ilgili konuşmalar yapıp, fikirlerini ileri sürdüler. 

Sevenleri için kitap da imzalayan dört yazarın etkinliğinde samimi, sıcak sohbetler ve gülüşlerle gün biterken;  Üstad Bar’ın dostça kapılarını açtığı etkinliğin yeniden tekrarlanması dilekleriyle gün sona erdi. 
HABER: Ayşegül Toker

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.