Yedi kupalı dansçılar sahnede

Yedi kupalı dansçılar sahnede
Levent Köksal Dans Okulları öğrencileri, sezonu Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’ndeki yılsonu etkinliği düzenledi.
Geçtiğimiz yıl içinde tam yedi kupa birden kazanarak adeta dansın şampiyonları unvanını alan Levent Köksal Dans Okulları öğrencileri, sezonu Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’ndeki yılsonu etkinliği ile noktaladılar.

Uzun yıllardır dans sanatına hizmet eden emektar dansçı Levent Köksal, dans okullarının öğrencileri ile sezonu tamamladılar. Geçtiğimiz sezon Türkiye Dans Sporları Federasyonu’nun 2015-2016 yarışmalarında tam yedi kupa birden kazanarak adlarından söz ettirdiler.

Çeşitli dallarda dans eğitimi veren okulun öğrencileri dört birincilik, bir ikincilik ve üç tane de üçüncülük kupası kazandılar. Kazandıkları yedi kupa ile birlikte sezon finalini topluca yılsonu etkinliği adı altında büyük bir gösteri ile tamamlayan dansçılar izleyenlere nefes kesen gösteriler sundular. 

Büyükçekmece Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen gösterilere Aslı kökçe sunuculuk yaparken Ferda Anıl Yarkın ile Ali Güven’de şarkıları ile katıldılar. İki ünlü pop sanatçısı şarkılarını seslendirirken dans okulunun öğrencileri de onlara dansları ile sahnede eşlik ettiler.

Serbest stil Hip-Hop dalında oldukça başarılı çalışmalar yapan Levent Köksal Dans Okulu öğrencileri sertifikalarını da aldılar. Levent Köksal “Yıllardır dans sanatına hizmet ettim. Pırıl pırıl genç dansçılar yetiştirmeye devam ediyoruz. Çok başarılı çocuklar var. Ülkemizi dünyada temsil edecekler” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.