YENİ SEZON KEREM GÖRSEV TRIO VE FATİH ERKOÇ İLE BAŞLADI

YENİ SEZON KEREM GÖRSEV TRIO VE FATİH ERKOÇ İLE BAŞLADI
Beylikdüzü’nde yeni kültür-sanat sezonu, Jazzın usta isimleri Fatih Erkoç ve Piyanist Kerem Görsev ile başladı. Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi’nde açılan sezonun ilk sahnesini alan vokalde Fatih Erkoç, piyanoda Kerem Görsev, davulda Ferit Odman, kon

İlçeyi kültür ve sanatla donatacaklarını her ortamda dile getiren Beylikdüzü Belediyesi, yeni kültür-sanat sezonun Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde gerçekleşen açılışında müziğe damgasını vuran isimleri ağırladı. Yeni dönemin ilk sahnesini Fatih Erkoç ve Kerem Görsev Trio yaptı. Jazz müziğinin yıldızlarından Kerem Görsev piyanoda şov yaparken, davulda Ferit Odman ve Kontrbasta Kaan Yıldız enstrumanları adeta konuşturdu. Fatih Erkoç ise söylediği Jazz parçaları ve sesiyle sanatseverleri büyüledi.

 

Beylikdüzü’nde Jazz Konuştu

 Erkoç sahnede Jazzın sevilen parçaları “Newyork Newyork, Wonderful World, Monalisa” yı hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Kendi bestelediği Jazz parçasını da söyleyen Erkoç salonda büyük beğeni topladı. Jazz günlerinde pop müzik yapmadıklarını ancak çok sevilen şarkısı “Ellerim Bomboş”u Beylikdüzü için söyleyeceğini belirterek, şarkıyı icra eden sanatçı duyguların yükseldiği anlara da tanık oldu.

Usta Jazz Sanatçısı Kerem Görsev ise “Fatih Erkoç’la birlikteliğimiz uzun yıllardır devam ediyor. Onunla güzel işlere imza atmaya devam ediyoruz” diye konuştu. Konserde yerini alan Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol ve Belediye Sanat Danışmanı Erhan Bayladı, konser sonunda sanatçılara verdikleri muhteşem konserden dolayı teşekkür ederek, kendilerine çiçek takdiminde bulundular.

 

“Kentin Her Yerini Sanatla Donatacağız”

 Yeni kültür-sanat sezonunun açılışında bir konuşma yapan Beylikdüzü Belediyesi Sanat Danışmanı Erhan Bayladı, Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun vizyonuyla kültür ve sanat adına iyi işler yapacaklarına inandıklarını belirterek, “Artık her Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri tiyatrolar, konserler ve sürpriz etkinlikler sizlerle olacak. Sanatı yüksek seviyelere çıkarmak için çalışacağız. Kentin açık alanlarını da sanatla donatacağız.

Bugüne kadar farklı ve anlamlı organizasyonları halkımız ile buluşturduk. Ramazan etkinliklerimizi mahallelere taşıdık. Beylikdüzü Sevgi ve Barış Buluşmaları’nda birçok ünlü sanatçımızı halkımız ile buluşturduk. Artık Avrupa yakasının tek güzel sanatlar lisesi bizde.

21 farklı branşta sanatsal eğitimler vermek için kurslar başlattık. Engelli vatandaşlarımızı da unutmadık. Onlara özel perküsyon eğitimleri de veriyoruz” diye konuştu. 1-31 Ekim Heykel Sempozyumu’nun devam ettiğini, ayın sonunda Beylikdüzü’nün 10 yeni heykele kavuşacağını ekleyerek konuşmasını sonlandırdı ve yeni dönemin hayırlı olması dileklerini iletti.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.