Zülfikar’dan yeni albüm

Zülfikar’dan yeni albüm
Bölgemizin son dönemde adından sıkça söz ettiren yorumcularından Zülfikar İrencin, üçüncü albümüyle sevenlerinin karşısına çıkıyor.

Albüm galasını 24 Şubat akşamı Avcılar’daki Esa Royal Salonları’nda gerçekleştirecek olan sanatçı, dostlarının ve dinleyicilerinin desteğini bekliyor.

YURTDIŞINDA DA HAYRANLARI VAR

20 yıldan bu yana bölgemizin eğlence sektöründe önemli bir kariyer yapmış olan Türk Halk Müziği yorumcusu Zülfikar İrencin, yeni albümü ile de adından oldukça söz ettirecek. Hem müzik eğitmenliği ve hem de sahne performansı ile göz dolduran Zülfikar İrencin, son dönemde yurtdışında verdiği konserlerde de hayranlarıyla buluşuyor.

24 ŞUBAT AKŞAMI İÇİN HEYECAN DORUKTA

Şubat ayının 24’ünde Avcılar Esa Royal Davet Salonları’nda dinleyici ile ilk kez buluşacak olan “Çirkin” isimli albümünün galası için sanatçı dostlarının desteğini alan Zülfikar İrencin, türkü severlerin de kendisini yalnız bırakmayacağını düşünüyor.

İrencin, “Albüm 10 eserden oluşuyor. Söz ve müziği bana ait olan Gel Sensiz Divaneyim isimli esere klip çektik, 24 Şubat akşamı bu klibi de dostlarımızla paylaşacağız. Albümü deneyimi ile kendini kanıtlamış olan Akademi Müzik’te Rahmi Akkuş ve yönetmen Samet Akkuş’un tecrübeleriyle nihayete erdirdik. Bölgemizde türkü kültürünün yaşatılması adına verdiğim mücadeleye şahit olanları, dostlarımı, sevenlerimi 24 Şubat akşamı bekliyorum. Hep birlikte güzel bir kutlama gerçekleştirelim” diye konuşuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.