Fatma Sarıbıyık Yıldırım

Fatma Sarıbıyık Yıldırım

Kuzum sizi Viyana meydanı mı çarptı?

Kuzum sizi Viyana meydanı mı çarptı?

Maşallah, satılmadık bir arsamız kaldı. 13 tanesi satıldı. Sattıkça satıyoruz. Bir nefeste hem de.. Gözümüzü kırpmadan. Silivri Belediyesi, yine bizi satışa getirdi. Belediyeye ait 13 tane arsa bir nefeste satıldı. 13 kalem arsa ile Silivri Belediyesi kendi satış rekorunu kırdı. Hey maşallah!

Borçları yapılandırıyor Başkan Işıklar. Kafilesi ile yurtdışına yaptığı gerekli gereksiz ziyaretlerin harcamalarından azıcık kıssa, ya da ne bileyim hani makama yılda bilmem kaç milyarlık börek getirtmese aslında borç belki daha kolay yapılanacak. Ama olsun....

Başkan sıkıştıkça satar. Sattıkça coşar. Dün 1 kilo börek yediyse, yarın iki kilo yer. Silivrili parasını nasılsa öder. Bir ara gittigidiyor.com un bazı satışları çok meşhurda, şu sıralar sanıyorum başkanın Sattısatıyor.com’u konuşulacak memlekette. Öyle ya. Başkan her icraatı ile ulusal basında Silivri'yi rezil etmeyi sever. Buradan da mutlaka ulusal bir rezillik hesap etmiştir ve ilçemizin tanıtımına katkı sağlayacak bir rezalet çıkartacaktır.

Yaklaşık 6 trilyonluk sattık bu sefer. Bakalım satacak bir şey kalmayınca ne yapacak Başkan. O günleri görebilirsek tabi.

Ayranımız yok içmeye....

Yahu söylemekten bıktım. Borç batağındayız sözde... Başkan meydan yapıyor. Hoba...

Silivri'nin meydanına zaten girilemiyordu. Asfaltı görünce yola basasımız gelmiyordu. O nedenle o asfaltı kazıdık söktük, parke taşlı meydan yapıyoruz. Başkan o ülke senin bu ülke benim geziyor yaa, gittiği ülkelerde parke taşlı meydanları görünce özeniyor. Bizde de olsun istiyor. E peki ama bu ilçede asfalt yüzü görmemiş sokaklar var? Onlara ne olacak?

Borçtan kafamızı kaldıramayıp arsa satıyoruz habire, sağlam asfaltı sökmek ne demek? Kuzum sizi Viyana meydanı mı çarptı? Ne yapıyorsunuz siz böyle?

Göksel'e geçmiş olsun

Silivri'nin tanınan esnaflarından Halil Yavuz Göksel geçtiğimiz günlerde Silivri'de sokak ortasında bir silahlı saldırıya uğramış ve yaralanmıştı. Sağlık durumu iyi olan Göksel'e bu saldırıyı yapan şahsın kimliğinin tespit edildiğini öğrendim. Silivri polisine teşekkür ediyorum. Silivrililerin yakından tanıdığı ve sevdiği iyi bir esnaf olan Göksel'e geçmiş olsun dileklerimle acil şifalar diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Fatma Sarıbıyık Yıldırım Arşivi