Avcılar'da güzel bir açılış...

Avcılar'da güzel bir açılış...
Avcılarda yeni hizmete giren Nesila Estetik ve Güzellik Merkezi Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci ve mankenlerin katılımı ile açıldı.
Güzelliklerin yaşandığı Avcılarda güzel bir mekân daha hizmete açıldı
 
Avcılar çok güzel…
 
Avcılarda yeni hizmete giren Nesila Estetik ve Güzellik Merkezi Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci ve mankenlerin katılımı ile açıldı.
“Güzel ve çekici olmak zor değil” sloganı ile Avcılara yeni bir imaj çizen Ayla Avcı Nesila adını verdiği Estetik Merkezini ünlü mankenlerin katılımı ile hizmete açtı. Açılış için Avcılara gelen mankenler Tuğba Altıntop Pınar ve Yeliz’e büyük ilgi gösterildi. Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci kurdelesini kestiği Nesila için, “Avcılar Güzelliklerin yaşandığı bir ilçemiz. Onun için burada hep güzellikler olur. İşte Nesila da böyle bir mekân. Ben sizleri güzel ve hayırlı kazançlar diliyoruz. Allah vücudunuzdan sıhhati, yüzünüzden gülücükleri cebinizden para eksik etmesin diliyorum. Avcılarımıza hayırlı olsun” dedi.
Açılışta oldukça heyecanlı olduğunu söyleyen Nesila Estetik ve Güzellik Merkezinin sahibesi Ayla Avcı ise, “Çok heyecanlıyım. Ancak güzel ve çekici olmak Nesila sayesinde artık zor değil. Hepimize Avcılarımıza hayırlı olsun” dedi.
Güzellik Merkezinin kurdelesi Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci ve Mankenler, dizi oyuncular, işletme sahibesi Ayla Avcı ve kalabalık davetli topluluğunun katılımı ile gerçekleşti. Açılış sonrası Değirmenciye Güzellik Merkezini gezdiren Ayla Avcı çalışma sistemleriyle ilgili geniş bilgi verdi.
Başkandan fotoğrafçılık dersi
Açılışın en ilginç anı ise Türkiye’nin popüler başkanı Mustafa Değirmenci ile mankenlerin yan yana gelişini fırsat bilen gazetecilerin birlikte resim çekme isteği oldu. Resimleri çekilen Mustafa Değirmenci, bu kez hamle yaparak bir gazetecinin elinden makinesini alarak mankenlerle resim çekti. Değirmenci “Kim bilir bu resimlerin altına ne başlık koyacaksınız. Hep siz yazıyorsunuz. Benim çektiğim resimlerin altına da bir şeyler yazın sizi de görsünler” dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.