DELTA şirketler gurubunun gruru günü

DELTA şirketler gurubunun gruru günü
Delta Gayrimenkul binlerce kişiyi iftarda bir araya getirdi. Kaya Ramada Otel'in ikibin kişilik salonu dar gelince iftara gelenlerin kimisi lobilerde kendine yer bulmaya çalıştı kimisi de geri döndü. Delta Gayrimenkul üçbin kişiyi iftarda bir araya getir

DELTA şirketler gurubu Kaya Ramada Otel’de verdiği iftar yemeğine yaklaşık 5 bin kişiyi ağırladı

Merkezi İstanbul’da bulunan DELTA şirketlerinin yönetim kurulu başkanı Seyithan İzsiz “iftar soframızı ailemiz, dostlarımız ve müşterilerimizle paylaşmaktan mutluyum” dedi.

Tüm salonlar doldu

İstanbul Beylikdüzünde bulunan Kaya Ramada otelinde düzenlenen iftar yemeğine olan yğun ilgi nedeniyle otelin tüm salonları konuklara ayrıldı.

İzsiz’in yakın ilgisi

İftar yemeği sonrasında salonlardaki tüm konukların masalarını gezerek afiyet olsun diyen DELTA şirketlerinin yönetim kurulu başkanı Seyithan İzsiz “bir eksiğimiz olduysa kusurumuza bakmayın. Yalnız bugün değil her gün birlikte olacağız” diyerek davete katıldıkları için teşekkür etti.

DELTA’NIN öyküsü


DELTA Şirketleri hakkında kısa bir bilgi

Şirketin İnternet sitesinde şu bilgiler dünü ve bugün gelinen noktadaki DELTA’YI şöyle ifade ediyor

“DELTA GAYRİMENKUL 1998 yılında, Delta Şirketler Grubunun bir üyesi olarak kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana “ ÖNCE GÜVEN “ sloganı ile yola çıkan DELTA GAYRİMENKUL sektöründe müşterisine verdiği güler yüzlü hizmet, çok seçenekli portföyü, halkın teveccühü ile Türkiye çapında saygın bir kuruluş haline gelmiştir.

 

T.B.M.M. haber dergisi tarafından İki yıl üst üste sektöründe Yılın kurumu seçilmiştir. DELTA GAYRİMENKUL şu an 55 şube ile faaliyet göstermektedir.

Hizmeti bir bütün olarak bilen kurumumuz, müşterisine Gayrimenkul pazarlamanın yanı sıra iç mimari (dekorasyon) ve nakliyat (evden eve) hizmetleri vermektedir. Mobilya ve P.V.C. üretimi yapan kurumumuz dekorasyon bölümünde sektördeki en iyi firma olarak gösterilmektedir.

 

Hızla büyüyen kurumumuz, gelişimini yeni iş ortakları ile sürdürmek amacındadır. Bu bağlamda Delta Gayrimenkul başta konusunda uzman emlak ofislerini ve sektörde faaliyet göstermek isteyen iş ortaklarımızı Delta ailesine ve Franchise‘mız olmaya davet ediyoruz.

 

Lider ve güvenilir bir şirket olarak DELTA GAYRİMENKUL 2010 yılı içerisinde Türkiye’nin gayrimenkul sektöründeki en büyük ilk üç firmasından biri olmayı hedeflemiştir. DELTA GAYRİMENKUL müşterilerini sürekli, kaliteli, yaşanabilir ve en uygun ödeme koşullarıyla konut sahibi yapmayı amaç edinmiştir. Güvenilir, aldatmayan, her zaman iyi dileklerle anılan bir firma olmayı temel felsefe edinmiştir. Önce Güven düsturu ile yatırımcılarına her zaman en doğru yatırımı gerçekleştirmesi için hizmet vermeyi görev olarak kabul etmiştir.”

DELTA’NIN Misyonu

MİSYONUMUZ

DELTA müşterilerini sürekli, kaliteli, yaşanabilir ve en uygun ödeme koşullarıyla konut sahibi yapmayı amaç edinmiştir.

Güvenilir, aldatmayan, her zaman iyi dileklerle anılan bir firma olmak temel felsefemizdir.

VİZYONUMUZ

DELTA 2010 yılında Türkiye’nin gayrimenkul sektöründeki ilk üç firmasından biri olmayı hedeflemiştir.

DELTA’NIN önemli referanslarından bazıları da şöyle

  • Pizza Hut
  • Deco İş Merkezi
  • LC Waikiki
  • Zorlu Holding
  • Algida
  • Sürmen Center

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.