MEHTER TAKIMI EŞLİĞİNDE AÇILIŞI

MEHTER TAKIMI EŞLİĞİNDE AÇILIŞI
Büyükçekmece Tarihi Ekmek İçi Köftecisi gösterişli bir açılışla yeni yerini hizmete soktu. Yıllardır Büyükçekmecelilerin beğenisini kazanan köfteler üreten Halil Albayrak işletmeciliğindeki köfteci dükkanı artık Truva atından yapılan mekanda hizmet verece

MEHTER TAKIMI EŞLİĞİNDE AÇILIŞI


Büyükçekmece Tarihi Ekmek İçi Köftecisi gösterişli bir açılışla yeni yerini hizmete soktu.

Mehter takımı eşliğinde köfteci açılışı

Büyükçekmece Tarihi Ekmek İçi Köftecisi gösterişli bir açılışla yeni yerini hizmete soktu. Yıllardır Büyükçekmecelilerin beğenisini kazanan köfteler üreten Halil Albayrak işletmeciliğindeki köfteci dükkanı artık Truva atından yapılan mekanda hizmet verecek.


Açılış kurdelesini Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün kestiği köfteci dükkanına çok sayıda davetliler katıldı. Mehter takımı eşliğinde dükkan önüne gelen davetliler yağmura rağmen açılışa ilgi gösterdi.

Akgün, ‘Halil kardeşimiz bir el arabasında başladığı işini buralara kadar getirdi. Kendisini kutluyorum. Bugün 9-10 kişiyi istihdam edecek bir işletme haline geldi. Başarılarının devamını diliyorum’ dedi.


Ünlü bulmaca ustası Ercan Bostancıoğlu namı diğer Ateş Böceği Ercan da kızı Hamide ile açılışa katılanlar arasındaydı. Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın, Ayhan Başaran, Büyükçekmece’nin sevilen simalarından Recep Karamaz (Recep Hoca), Başakşehir Ziraat Odası Başkanı Ömer Demir de açılışa katılanlar arasındaydı. 


Büyükçekmece Dizdariye Mahallesi Atatürk Caddesi No:19/2 adresinde (Sağlık Ocağı yanı) hizmet vermekte olan Büyükçekmece Tarihi Ekmek İçi Köftecisi işletmecisi Halil Albayrak 1992 yılından buyana seyyar köfteci olmama rağmen vergisini ödeyen, maaleya kaydı olan tek köfteciyim diyerek sözlerini şöyle sürdürdü; ‘İşyerinde temizlik ve titizliğe çok önem verdiklerini, hijyen konusunda Avrupa standartlarında olmalarının kendilerini manen huzurlu kıldığını, köftelerinin lezzetinde ise değil bölgesinde, İstanbul genelinde iddialı olduklarını belirtiyor. Özlenilen tatlar listesinin ilk sıralarına yerleştirdiğimiz ekmek içi köfteyi tarihi lezzetini kaybetmediği işletmede tatmanızı tavsiye ediyoruz.’

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.