Seres Güzellik Salonu hizmete girdi…

Seres Güzellik Salonu hizmete girdi…
Geçtiğimiz gün Seçil Oruç ve Handan Meclis ortaklığıyla açılışı yapılan Büyükçekmece Seres Güzellik Salonu hizmete girdi. Yapılan açılış kokteyline pek çok Büyükçekmecelinin yanı sıra işletmenin ortakları Seçil Oruç ve Handan Meclis’in aile yakınları da k
Seres Güzellik Salonu hizmete girdi…
 
Güzelliğin sırrı: Seres!
 
 
Geçtiğimiz gün Seçil Oruç ve Handan Meclis ortaklığıyla açılışı yapılan Büyükçekmece Seres Güzellik Salonu hizmete girdi. Yapılan açılış kokteyline pek çok Büyükçekmecelinin yanı sıra işletmenin ortakları Seçil Oruç ve Handan Meclis’in aile yakınları da katılarak kurdele kesimi yaptılar.
 
Uygun fiyatları ve tam teşekküllü merkeziyle dikkat çeken Seres, kısa zamanda Büyükçekmeceli kadınların en uğrak yeri olacağa benziyor. Çeşitli vücut ve saç bakım operasyonlarının dışında dövme de yapılan salonda açılışa özel sürpriz hediyeler de bir hayli cezp edici.
 
“ÇİRKİN KADIN YOKTUR…”
 
İşletmenin ortaklarından Seçil Oruç, açılışta yaptığı konuşmada kalıplaşmış bir güzellik iması olarak, “Çirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardır” derken, diğer bir ortak olan Handan Meclis de, “Bakım her zaman önemlidir. Kendine özen gösteren hanımlar gün içerisinde kendilerini iyi hissederler. Bakımlı kadın mutlaka kazanır” diye konuştu.
 
HAFTANIN HER GÜNÜ HİZMETTE…
 
Fatih Mahallesi Turgut Reis Sokak’ta bulunan Seres Güzellik Merkezi bu günden itibaren haftanın her günü Büyükçekmeceli hanımları güler yüzlü çalışanları ve kaliteli hizmet anlayışıyla ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.