TAY KOLEJİ AÇILDI...

TAY KOLEJİ AÇILDI...
Tay Koleji Kurucusu Veysel Karatay 2010 – 2011 Eğitim Öğretim Yılında faaliyete geçecek olan TAY KOLEJİ ile ilgili bilgiler verdi.Düşük öğrenim ücretleri ve kolay giriş şartları ile "açık kapı politikası" izleyip her vatandaşa kolej eğitimi verme fırsatı
Tay Özel Okulları İstanbul’un parlayan yıldızı olacak
 
Tay Koleji Kurucusu Veysel Karatay 2010 – 2011 Eğitim Öğretim Yılında faaliyete geçecek olan TAY KOLEJİ ile ilgili bilgiler verdi.Düşük öğrenim ücretleri ve kolay giriş şartları ile "açık kapı politikası" izleyip her vatandaşa kolej eğitimi verme fırsatı sunuyoruz diyen Karatay ‘Bizim tek işimiz eğitim’ diye konuştu…
 
Düşük öğrenim ücretleri ve kolay giriş şartları ile "açık kapı politikası" izleyip her vatandaşa kolej eğitimi verme fırsatı sunuyoruz diyen Tay kolejinin kurucusu Veysel Karatay, 2011 eğitim öğretim yılında eğitim başlayacak Tay koleji kaliteli bir eğitimin temelini oluşturmak için Gerek Türkiye’de gerek Dünyadaki kolejlerin eğitim ve öğretimlerinden örnek alarak hızlı Öğrenmeyi kolaylaştıracak bir kadroyla yol çaktık. Dedi
 
Esenyurt İlçesi’ne bağlı mahalle muhtarlarına, Namık Kemal Mahallesi Ekin Caddesi’nde ki kolej binasında bir kahvaltı veren Karatay, Koleji hakkında bilgi vererek her yönüyle Tay Koleji‘ni tanıttı. Tanıtım çalışmalarına ağırlık vermelerinin amacını anlatan Karatay, ticari beklentileri olmadığını belirtti Karatay, ” İlçemizde gerçekleştirdiğimiz kolej entegre bir eğitim yapısına sahip. Bu hizmeti ticari beklentilerimiz için değil, sadece, toplumun eğitime olan ihtiyacını karşılamak için gerçekleştirdik” dedi.
Muhtarların kendi mahallelerinde yaşadıkları sorunların başında eğitimsiz toplum yapısının getirdiği sorunlar olduğunu belirten Karatay, Muhtarlara iş birliği önerdi. Bu iş birliğini üç yaşından Akşam liselerinde ki eğitime kadar bütün kurum içinde değerlendirileceğini söyledi.
 
Esenyurt’ta büyük ihtiyaçtı…
Kendilerine teslim edilen çocuklar için kimsenin gözü arkada kalmayacağını kaydeden Karatay, “Kurumlarımız üç yaşındaki çocuklardan başlayarak, Akşam Lisesi’ni bitirmek isteyen herkese açıktır. Çalışan anneler, işe gittikleri zaman arkalarında bıraktıkları üç yaş üzeri çocuklar sokak aralarında aç, sevil, bir şekilde heder olmaktadır. Bu nedenle bu kapsamda ki ailelere özellikle hizmet vermeyi bu çocukların sabah evlerden servis araçlarımızla alınacak. Eğitim yuvamızda eğitici anneler eliyle öz annesinin yerine görev yapacak bir yapımız vardır. Bu hizmet annenin akşam iş dönüşüne kadar güvenilir ellerde verilecek. Çocuklar evlerine teslim edilecektir. İsterlerse anneler kendileri evlatlarını kurumumuza getirebilirler ve evladını kurumumuzdan kendi alabilir.
 
Eğitim şart…
Mahallelerde baskı altında olup, okumak istediği halde okutulmayan çocukların kuruma kavuşturulması halinde gereken desteğinde tam olarak verileceğini belirten Karatay, muhtarların özellikle bu konuya dikkat etmeleri gerektiğini vurguladı. Yine muhtarların kendi mahallelerinin demografig yapısına uygun olarak eğitimin şart olduğunu kaydeden Karatay, “Feodal kültür, metropol şehir olan İstanbul'un varoş diye tabir edilen ilçesinde ancak eğitimle ortadan kalkar. Eğitimsiz bir toplumun sorunları artar. Bunun eğitim dışında çözümü de yoktur. Eğitim aileden başlayarak devam eder. Bu nedenle velilere çok büyük sorumluluklar düşmektedir. Bizlerde eğitimci kimliğimizin dışında birer veli olduğumuzu düşünerek, toplum meselelerine duyarsız kalamayız. Eğitimsiz bir toplum yerine eğitimli bir topluma katkı yapabilmek için kar hesabı yapmıyoruz. “ dedi.
Modern eğitim yuvaları içinde bir model olmayı amaçladıklarını, bu nedenle profesyonel eğitimci kadrosuyla hizmet verdiklerini belirten Karatay, kurumlarıyla ilişkisi olan herkesin bu profesyonelliğin farkında olduğunu ifade etti. 
 
 
TAY KOLEJİ
Adres; Namık Kemal Mah Ekin Cad. No: 13 Esenyurt                                                         
İrtibat; 0(212) 690 92 07–08
http://www.taykoleji.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.