7’den 70’e dans başlıyor

7’den 70’e dans başlıyor
Avcılar Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi’nde her yıl yapılan ve büyük ilgi gören ücretsiz kış dönemi Kültür Okulu kursları kayıtları başladı. Başkan Değirmenci, “Bu ülkenin geleceği kültür ve sanatla yoğrulmuş gençlerin elindedir” dedi.
 
 
Avcılar halkının büyük ilgi gösterdiği ve ücretsiz olan Kültür Okulu kış dönemi eğitim çalışmaları için kayıtlarını yaptıran çocuk ve yetişkinler, uzman öğretmenler nezaretinde eğitim görecek.
Kültür Okulu eğitim çalışmalarının Barış Manço Kültür Merkezi atölye ve stüdyolarında akademisyen öğretmenler tarafından gerçekleştiğini söyleyen Avcılar belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, yetişkin ve çocuk kategorilerindeki kursların tamamının ücretsiz olduğunu ifade etti.
Çocuk kategorisinde tiyatro, halk oyunları, bale, resim ve müzik eğitimi çalışmalarının olduğunu belirten Değirmenci, yetişkinler kategorisinde ise, modern dans, tiyatro, halk oyunları, resim, bale Türk sanat müziği çalışmalarının yer aldığını söyledi.
Avcılar belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi’nin asıl amacının geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın ve yetişkinlerimizin bilgi ve birikimlerini arttırmayı hedeflediğini belirten Avcılar belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, “Demokrat, laik aydın gençler yetiştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Karanlığa karşı sanat diyerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün Avcılar denilince, Kültür kenti akla geliyor” dedi.
Değirmenci şunları söyledi:
“Gençlerimize ve yetişkinlerimize yönelik eğitim çalışmalarımız, toplum bilincini geliştirmek, sanata olan ilgiyi arttırmak, düşünen, üreten bireyleri bir araya getirip ülke kalkınmasına katkıda bulunmayı amaçlamaktadır. Bu ülkenin geleceği kültür ve sanatla yoğrulmuş gençlerin elindedir. Bu çocuklarımız laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyetinin temel taşlarıdır”…
 
 
 
 
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.