Avcılar ADD Kışlalı'yı andı

Avcılar ADD Kışlalı'yı andı
Avcılar Atatürkçü Düşünce Derneği bir basın açıklaması yaparak 99 yılında ölen Ahmet Taner Kışlalı’yı andı. Açıklamada ADD Genel Başkan Yardımcılığı döneminde evinin önünde bombalı suikast sonucu öldüğü bilinen Kışlalı’nın fikirlerini savunacaklarını bild
21 Ekim 1999 da evinin önünde bombalı suikast sonucu yitirdiğimiz Atatürkçü Düşünce Derneği Genel başkan yardımcısı Prof. Dr Ahmet Taner Kışlalı’ yı katledilişinin 11. yılında saygı ve özlemle anıyoruz.
Kışlalı’ ya göre din devleti kurmak, ülkeyi bölmek ve 2.cumhuriyeti kurmak isteyenlerinin önündeki en büyük engel Kemalizmdir .
Kemalizm’in en önemli kalemlerinden olan Kışlalı’ da bu nedenle katledildi.
Türkiye’yi hedefe koyanların amaçlarına ulaşmak için Atatürk’e ve Kemalizm e karşı sistemli saldırı başlattılar. Medyada ve yayın organlarındaki propagandanın yanında fiili saldırılarla kurucu başkanımız Prof. Dr. Muammer Aksoy; Doç. Dr Bahriye Üçok, Uğur mumcu ve birçok aydınımız katledildi. Bugün ise aydınlarımız Ergenekon davasıyla Silivri’ ye hapsedilerek öldürülüyor.
Laik cumhuriyetimiz ve ülke bütünlüğümüz tehdit altındadır. Aydınlarımız Türkiye’nin bu aşamaya getirilmesi için dün katledildiler, bugün ise hapsedildiler.
Ahmet Taner kışlalı yıllar önce:
“Bölerek ilerlenmez,
Bölerek geri gidilir”
V e
“Her türlü ayrımcılık gericilik” demişti.
Bugün kışlalının söyledikleri bir bir gerçekleşiyor, Türkiye uçurumun kenarına getirilmiştir.
Ülkemizde mevcut yasalara rağmen kadını esarete kapatacak türbanı özgürlük olarak gören aymazlar ve pervasızlar, ikinci resmi dil ve ikinci bayrak taleplerini ileten terör yanlıları, anayasa suçu işlemelerine rağmen savcılar tarafından hiçbir işlem yapılmamakta ve fiili durum yaratılmaktadır.
Referandum’ la yapılan değişikliklerle Türkiye korumasız hale getirilmiştir. Türkiye’nin bugünkü durumunda Atatürk devrim ve ilkelerine inanan Atatürkçüler olarak başta Mustafa Kemal Atatürk, Ahmet Taner kışlalı ve tüm devrim şehitlerine söz veriyoruz, bize emanet bıraktığınız cumhuriyetimizi sonuna kadar savunacağız.
Yaşasın tam bağımsız laik cumhuriyetimiz
Yaşasın Kemalizm                                                                23.10.2010
                                                                                                      

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.