Avcılar ADD’den basın açıklaması

Avcılar ADD’den basın açıklaması
Atatürkçü Düşünce Derneği Avcılar Şubesi bir basın açıklaması yaparak, Türkiye’nin siyasi gündemine yorum getirdi. İşte Avcılar ADD’nin açıklamasından notlar:
 
 
            “Türkiye’nin çetin koşullardan geçtiği bu günlerde gençlik mücadelesi daha çok önem kazanmıştır. Bizler Cumhuriyet Devrimlerinin emanet edildiği Atatürk gençliği olarak, Mustafa Kemal’in vermiş olduğu görevin bilinci ile mücadelemize devam etmekteyiz. Görevlerimizi Bursa Nutkundan, Mustafa Kemal’den almaktayız.
            Türkiye’nin koşullarını ve gençlik mücadelesinin öneminin tespit eden derneğimizin yönetim kurulu resmi gençlik kolları oluşturulması için başlatmış olduğu çalışmasını 24 Eylül 2010 günü tamamlamış ve resmi yönetim kurulu ataması yapılmıştır. Yönetim kurulunda görev alan arkadaşlarımız; Deniz İYİTOĞLU (Başkan), Nuray EKİNCİ (Başkan Yardımcısı), Selda ÖZBEY (Yönetim Kurulu Üyesi), Öznur DALLI (Yönetim Kurulu Üyesi), Abbas DEMİREL (Yönetim Kurulu Üyesi)   ADD Avcılar Şubesi Gençlik Kolları olarak atandığımız gün itibari ile hızla çalışmalarımıza başlamış bulunuyoruz. Siyasi gündemde gençliğin sesinin yükseldiği bir sürece girmekteyiz. Buradan Avcılar ilçemizde bulunan değerli arkadaşlarımız, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisi gençlere sesleniyoruz “Gelin Sesimize Ses Katın Karanlıkları Daha Güçlü Aydınlığa Boğalım.”
 
                                                                                    ADD AVCILAR GENÇ.KOL.BŞK.
                                                                                               DENİZ İYİTOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.