Avcılar CHP’de İlçe Başkanı ve yöneticileri uyuyor, Örgüt atağa kalktı!

Avcılar CHP’de İlçe Başkanı ve yöneticileri uyuyor, Örgüt atağa kalktı!
Pazar günü sabah saat 08,30 da Avcılar Denizköşkler mahallesinde kurulan Pazar yerinin girişine üzerinde hayır yazan karavanla gelen CHP’liler büyük bir coşkuyla çalışırken İlçe başkanı ve yönetim kurulu üyelerinden kimsenin olmaması dikkat çekiyordu. Çev
Avcılar CHP’de İlçe Başkanı ve yöneticileri uyuyor, Örgüt atağa kalktı!
Avcılar CHP de ilçe başkanı ve yöneticiler referandum çalışmasında sokakta gözükmezken CHP örgütü bu vurdumduymazlığa duyarsız kalmayıp kendi oluşturdukları komisyonlarla HAYIR çalışmalarına başladı.
Pazar günü sabah saat 08,30 da Avcılar Denizköşkler mahallesinde kurulan Pazar yerinin girişine üzerinde hayır yazan karavanla gelen CHP’liler büyük bir coşkuyla çalışırken İlçe başkanı ve yönetim kurulu üyelerinden kimsenin olmaması dikkat çekiyordu. Çevrede toplanan halk ile yaptığımız görüş alışverişinde İlçe başkanı ve yöneticilerinden kimseyi bu faaliyetlerde görmediklerini birkaç gündür bu kampanyadaki çalışanların kendi çabalarıyla olduğunu beyan ettiler.
Bu referandumda çalışmamak Evet’e katkı sunmak olan boykottan farksızdır, Aslında çalışmayanlar çalışmayarak Evet’e katkı sunuyorlar, bizde çalışarak “Hayır” diyoruz ve duyarlı olan herkesi Hayır kampanyasına katkı sunmak için çalışmaya davet ediyoruz dediler.
Sabah saat 8,30’dan öğle 13,00’a kadar yanlarında bulunduğumuz CHP üyelerinin yanına ne ilçe başkanı, ne bir yönetici nede bir meclis üyesinin uğramaması görünen durumun kanıtı gibiydi.
Konuştuğumuz CHP üyeleri; Her zaman olduğu gibi bugünde biz çalışacağız koltuk dağıtılırken ise başkaları kapışacaktır, olsun biz yinede partiliyiz onlar çeker gider ama biz burayı bekleriz dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.