Avcılar CHP'de sessizlik

Avcılar CHP'de sessizlik
Geçtiğimiz günlerde ardı ardına düzenlenen CHP mitinglerinde Berhan Şimşek’in ziyaret ettiği Küçükçekmece’de yoğun bir kalabalık oluşurken, aynı mitinge Avcılar’dan beklenen ilgi gelmedi. Vatandaşlar buna sebep olarak Avcılar CHP İlçe Başkanı Bayram Acar
CHP İstanbul İl Başkanı Berhan Şimşek’in 3. Bölge ziyaretlerine beklenen ilgi ve kalabalık sağlandı, ancak bir ilçe hariç.
Hemen hemen her ilçede yeri göğü inleten CHP buluşmalarına Avcılar’dan beklenen ilgi gösterilmezken CHP’li bir belediyenin idare ettiği ilçenin nasıl olur da mitinglerde sessiz bir durumda kalması kulislerde tartışma konusu oldu.
Küçükçekmece’de yapılan CHP buluşmasına yüzlerce vatandaşın katılım göstermesi takdir toplarken Avcılar’da aynı coşkunun yaşanamaması CHP’lileri üzdü. Partililer buna sebep olarak İlçe Başkanı Bayram Acar’ı gösterdi ve şöyle konuştu:  “İlçede yapılması gereken faaliyetler yapılmıyor. CHP İlçe Teşkilatı’nın bunda büyük eksiklikleri var. Partiye yeterince üye yapamıyor ve dayanışma sağlayamıyorlar” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.