Avcılar Hospıtal nasıl büyüdü?

Avcılar Hospıtal nasıl büyüdü?
CHP Avcılar İlçe Başkanlığı Ak Parti İstanbul Milletvekili Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun ‘Bunlar Din Düşmanı’ açıklamaları ile ilgili bir basın açıklaması yaptı...
Açıklamada; Sayın Müezzinoğlu bize din dersi vereceğine önce sahibi olduğu Avcılar Hospıtal Hastanesi’ni bu kadar kısa sürede nasıl üç kat büyüttü. Halen tartışılan plan tadilatlında inşaatın yüksekliği 24,5 metreye çıkarıldı. Zemin kata ticari fonksiyon hakkı tanındı ve genel planlarda 4-5 kat sınırı varken, hastane binası 7 kata çıktı ve buna rağmen Büyükşehir belediyesinden onay alındı. CHP ilçe Başkanlığı plan değişikliğine kamu yaran bulunmadığı gerekçesiyle itiraz etti. CHP İl Başkanlığı ise konuyu yargıya taşıdı. Bunları açıklasın denildi.
 
CHP Avcılar İlçe Başkanlığı ‘RAHİBE AFİŞLERİ’ ve Müezzinoğlu’nun ‘Bunlar Din Düşmanı’ açıklamalarına ile ilgili bir basın açıklaması yaptı.
 
CHP Avcılar İlçe Başkanlığı imzası ile yapılan açıklamada şunlara yer verildi; İlk andan itibaren İlçe yönetimimiz ilgili afişin bizimle hiçbir ilgisinin olmadığı tamamen bilgimiz dışında münferit bir hadise olduğu konusunda gerek basına gerekse kamuoyuna gerekli açıklamaları samimiyetle yapmış ve sorumluların bulunması konusundaki taleplerini yetkili makamlara bizzat yapmıştır. Bu konudan dolayı duyduğumuz üzüntü olaya tepki gösteren vatandaşlarımızdan daha az değildir. Bunu her defasında ısrarla beyan ettik.
 
‘Müezzinoğlu vefasız çıktı’
 
Halkın değerleri unutulmamalı ki bu toplumun bireyleri olarak bizlerinde değerleridir. Böylesine kıymetlerimiz hiçbir zaman bir partinin ya da bir zümrenin tekelinde değildir. Bu ülkenin kurucu iradesi bağımsız topraklar üzerinde ezanlarımızın özgürce okunabilmesinin mücadelesini vermiştir. Bu gün bu topraklar üzerinde tüm dini vecîbelerimizi özgürce yerine getirebiliyorsak bunu CHP’nin ve Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, İsmet İnönü ve silah arkadaşlarına borçlu olduğumuzu vicdan sahibi hiç kimse unutmamalıdır. Sayın Müezzinoğlu'nun "genlerinde din düşmanlığı var"dîyerek karalamaya çalıştığı bu kurumu bizlere bağımsızlığı armağan etmiş olan o insanlar kurmuştur.
Cumhuriyetin ilanından sonra M.K. ATATÜRK Kuran'ın büyük hark kitlelerince anlaşılması için kuran tercümesi yaptırmıştır. Diyanet işleri başkanlığını kurdurmuştur Tüm bu hizmetleri yapmış olan o şahsiyetler için ‘Genlerinde Din Düşmanlığı’ var demek hangi vicdana sığar. Sayın Mehmet Müezzinoğlu CHP'nin fıtratından bahsetmiş. Görülüyor ki Sayın Müezzinoğlu’nun fıtratında da vefasızlık varmış, çok yazık. Bizler bu anlayışın devamı olarak yaşanan talihsiz olaydan duyduğumuz üzüntüyü bir kez daha ifade ediyoruz.
Gerek Avcılar AKP İlçe örgütünün, gerekse Sayın Müezzinoğlu’nun yaptığı basın açıklamalarını şık bulmadığımızı, münferit bir hadise nedeniyle tüm camiayı karaladıklarını, tarafımıza haksız isnatlarda bulunduklarını hatta yargısız infaz yaptıklarını belirtme gereği duyuyoruz.
İktidar partisi kendini tüm dinsel değerlerin tek bekçisi mi sanmaktadır? İktidar Partisinin Müslümanların inançlarını derecelendirme gibi bir yetkisi mi vardır?
Bu olayın sürekli gündemde tutulması bu olayın istismarına yol açmaktadır. Şunu açıkça ifade etmeliyiz ki bu ülkede Müslümanları rencide eden tek üzücü olay maalesef ki bu değildir.
Bu ülkede en az beş yıldır AB'nin baskısıyla Cuma hutbelerinde Ali İMRAN suresinin 19. ayeti okunmamaktadır. Bu ayet "Allah katında din, islam'dır" demektedir. Bu konu hiç ama hiç gündeme gelmedi. Hatta halkımızın bilgisinden saklandı.
Peygamberimize ağır hakaretler yağdıran Rasmuseni veto hakkımız olduğu halde veto etmedik.Nato genel sekreteri olmasına göz yumduk..
Eminönü'ndeki yeni caminin kapısında yazılı olan maıde suresi ayet 51 kaldırıldı. Bu ayeti oraya astıran cami imamı azarlandı.
Başbakan parasını özel bir fmans kurumunda tuttuğunu ve bu paranın nemasıyla (faiziyle) kirasını ödediğini itiraf etti. Refaransım islamdır diyen biri için bu bir çelişki değil midir?Faize nema diyerek yada kar payı diyerek bu işin vebalinden kurtulmak mümkün mü?Niye buna tepki gösteriimiyor.Deniz Fenerleriyie ,kar payı dağıtacağız deyip mütedeyyin insanlardan topladıkları paraları hortumlayan holding sahiplerinden kimse bahsetmiyor Tüm bunlar Müslümanları hiç mi rencide etmedi.
Saray yavrusu bir villada altın kaplama musluklar dan el yüz yıkanması yüzde 80'i fakir olan ülkemizde hiçbir müslûmanı rencide etmedi mi?
Önce mücahit - sonra müşahit sonra mütahid olan insanların bu servet artışlan kaç müslümanın vicdanı nı kanatıyor.
Bizlere dindarlık dersi veren Sayın Müezzinoğlu sahibi olduğu Avcılar Hospıtal Hastanesi’ni bu kadar kısa sürede nasıl üç kat büyüttü. Bu durum bütün Müslümanların gözünden kaçtı mı sanıyorlar?
Cihangir mahallesinde hastane olacak diye kamulaştırılan ve altı milyon TL para harcandıktan sonra Hükümet Konağına çevrilen yerle ilgili Müezzinoğlu az mı çaba harcamıştır. Hastanenin yerini rantabl olmadığı için değiştirdiklerini söyleyen kendisi değil midir. Halen tartışılan plan tadilatlında inşaatın yüksekliği 24,5 metreye çıkarıldı. Zemin kata ticari fonksiyon hakkı tanındı ve genel planlarda 4-5 kat sınırı varken,  Müezzinoğlu 7 kata çıkarttı ve buna rağmen Büyükşehir belediyesinden onay alındı. CHP ilçe Başkanlığı plan değişikliğine kamu yaran bulunmadığı gerekçesiyle itiraz etti. CHP İl Başkanlığı ise konuyu yargıya taşıdı. (08.04.2008 [email protected])
Ne yazık ki bu örnekleri çoğaltmak mümkün. Dinsel sömürünün her türlüsüne karşı çıkarak; Halkımıza ait maddi manevi her türlü değere sonuna kadar sahip çıkacağımızı ifade eder saygılar sunarız.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum