Avcılar’da rezalet…!

Avcılar’da rezalet…!
Reklam ve abone bedelleri olarak HABERDAR adına ayrılan ödeme tutarı hangi gazeteciye neden ödendi? Belediye Basın Bürosu’nun bu yaptığından Başkan Değirmenci’nin haberi var mı?

Avcılar’da rezalet…!

Reklam ve abone bedelleri olarak HABERDAR adına ayrılan ödeme tutarı hangi gazeteciye neden ödendi? Belediye Basın Bürosu’nun bu yaptığından Başkan Değirmenci’nin haberi var mı?

Geride bıraktığımız cumartesi günü bir gazeteci arkadaşımız HABERDAR’ı aradı. Telefondaki ses Avcılar Belediyesi’nin bölgemizdeki yerel basına reklam ve ilan bedeli ödemesi yaptığını  (600-TL) listede HABERDAR’ın da adı bulunduğunu ancak HABERDAR adına ödeme alan kişinin şuanda gazetede çalışmadığını yaklaşık sekiz aydır HABERDAR’dan ayrıldığını söylüyordu)
Biz de Avcılar Belediyesi yetkililerine ulaşıp durumu bildirmiştik. Bu satırlardan bu konuyu okurlarımız ile de paylaşmayı düşündük.
Avcılar’da ciddi anlamda bir rezalet yaşanmıştı.
Rezaletin birinci boyutunda Avcılar Belediyesi Basın Bürosu başroldeydi. Buradaki yetkililer HABERDAR adına ödeme almaya tam sekiz ay önce işten ayrılan kişiyi davet ediyordu. Bu kişi de utanmadan arlanmadan HABERDAR merkezine bilgi vermeden kendisine ait olmayan bir ödemeyi altına imza atarak  alma yüzsüzlüğünü gösteriyordu.
Şimdi buradan Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci’ye soruyoruz.
Siz eğer bir takım ve bazı gazeteci geçinenlere yardım edecekseniz bunun çeşitli yolları vardır. İstediğiniz gibi yardımda bulunup el verebilirsiniz.
Ancak HABERDAR adını kullanarak, listelere HABERDAR’ın adını yazarak bunu yapmanıza müsaade edemeyiz.
HABERDAR bölgemizde bulunan bütün belediyeler ve firmalar ile abone ve reklam ödemelerini fatura karşılığı ve banka hesap numarasına yatırılmak kaydıyla resmi olarak tahsil etmektedir.
Avcılar Belediyesi’nden de aynı duyarlılığı bekleme hakkımız olduğunu sanıyoruz. Yok eğer siz HABERDAR’ı okumak istemiyorsanız, HABERDAR’a reklam vermeyecekseniz burada bir sorun yok. Başkanı bulunduğunuz belediyenizin BASIN BÜROSU çalışanlarınızın bu konuda en az bizim kadar bilgi sahibidir. Ancak bu yanlış durumu ve HABERDAR’ın hakkını gerekirse hukuki boyutlarda da arayacağımızı kamuoyunun dikkatine sunmayı görev bildik.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.