Hastane büyürken Acar da yardım etti!

Hastane büyürken Acar da yardım etti!
Hastane büyürken Acar da yardım etti! CHP’li Togay ve Çelik, İlçe Başkanı Bayram Acar’ın ‘Özel Avcılar Hospital’in büyümesine yardımcı olduğunu savundular.
Hastane büyürken Acar da yardım etti!
 CHP’li Togay ve Çelik, İlçe Başkanı Bayram Acar’ın ‘Özel Avcılar Hospital’in büyümesine yardımcı olduğunu savundular.
 
 
Acar’da oy kullanmıştı!
 
CHP Avcılar İlçe Başkanı Bayram Acar’a partililerinin yine tepkisini çekti. Bayram Acar’ın, AKP Milletvekili Dr. Mehmet Müezzinoğlu’na verdiği cevapta baştan aşağı çelişki var diyen CHP’liler; ‘Sayın İlçe Başkanı dün ayrı telden bu gün ayrı telden konuşuyor. Müezzinoğlu’na verdiği cevapta ‘‘Özel Avcılar Hospital Nasıl Büyüdü?’ derken bu hastanenin büyümesi için oy kullandığını hatırlamıyor’ dediler.
 
Acar 7 yıldır görevde!
 
CHP Avcılar İlçe eski yöneticilerinden; Ali Çelik ve Hasan Togay HABERDAR gazetesinin Büyükçekmece’deki merkez ofisini ziyaret ederek CHP Avcılar İlçe Başkanı Bayram Acar’ı topa tutular. HABERDAR Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Mert’e Acar’ın 7 yıllık ilçe başkanlığı dönemindeki handikaplarını anlatan Çelik ve Togay şunları söylediler: ‘CHP tüzüğü gereği bir ilçe başkanı aynı zamanda ilçe meclisinde parti grup başkanıdır. Sayın Müezzinoğlu’nun sahip olduğu hastanesi’nin 1/5000 plan tadilatı Büyükşehir Meclisinden o dönemde oy birliği ile geçti. O zaman oy hakkı olmasına rağmen Sayın Acar neden karşı çıkmadı ve neden lehte oy kullandı?’
 
Okul yerleri ve parklar imara açılırken neredeydi?
 
Yine 2007 yılında belediye meclis üyesi olduğunu Acar’ında ilçe başkanı olduğu için oy hakkı olduğunu vurgulayan Hasan Togay, o zamanki tutanakların bir kopyasını da göstererek şöyle devam etti: ‘O zaman adı geçen hastane için 1/1000 planları Avcılar Belediye Meclisinde oylanırken Acar karşı çıkmadığı gibi benim gibi bu duruma karşı çıkan bazı meclis üyelerini disipline verdi. Bu olay günlerce basında yer almıştı. (Zamanın basın kupürlerini gösterdi) O zamandan bu güne ilçe başkanlığı yaptığı dönemde bir tane plan tadilatına itiraz etmemiştir. Bu dönemlerde kaç okul yeri plan tadilatı yapılarak imara açıldı. Park yerleri imara açıldı. Fakat Acar bunların hiçbirisine karşı çıkmadığı gibi meclise bile gitme gereği duymayan bir ilçe başkanı’
 
Örgüt rahatsız!
 
Avcılar’da örgüt tabanının Acar yönetiminden çok rahatsız olduğunu özellikle ‘AFİŞ KRİZİ’nden sonra bu durumun daha da belirginleştiğini vurgulayan, CHP Avcılar İlçe eski yöneticilerinden; Ali Çelik ve Hasan Togay ‘Bayram Acar’ın yanlışları saymakla bitmez derken artık parti yöneticilerimizin bu durumu gözden geçirmeleri gerekmekte’ dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum