Tekme tokat 'afiş' kavgası

Tekme tokat 'afiş' kavgası
Tekme tokat 'afiş' kavgası 'Rahibeli afiş' krizi büyüyor. Avcılar Belediyesi önünde karşıt görüşlü iki grup arasında kavga çıktı. Avcılar Belediyesi meclis toplantısında ise AK Parti'li üyeler salonu terk etti.

Tekme tokat 'afiş' kavgası

'Rahibeli afiş' krizi büyüyor. Avcılar Belediyesi önünde karşıt görüşlü iki grup arasında kavga çıktı. Avcılar Belediyesi meclis toplantısında ise AK Parti'li üyeler salonu terk etti.

   Video: Avcılar'da afiş tartışması
  Avcılar'da Chp'li ve Ak partili üyeler tartıştı, Akp'liler toplantıyı terk etti.
Avcılar'da türbanlı kadınlar için rahibe benzetmesi yapılan afişlerle ilgili tartışmalar devam ediyor.

Avcılar Belediyesi önünde karşıt görüşlü iki grup arasında kavga çıktı. Afiş kriziyle gündeme gelen Avcılar Belediyesi önündeki olay bir kişinin Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci için "Bu adam CHP düşmanı, referandum öncesi böyle bir şey yapması AK Parti'ye yaradı" sözleriyle başladı.

ZENGİN İSTİFA ETTİ!
Bu arada dün gerçekleşen Eylül ayı belediye meclis toplantısına da afiş krizi damga vurdu. Avcılar Belediyesi önünde afiş yüzünden başlayan iki grup arasındaki sözlü tartışma tekme tokatlı kavgaya dönüştü. Dışarıda devam eden bu kavga  belediye binasındaki meclis toplantısına da yansıdı. AKP’li belediye meclis üyeleri protesto amacıyla oturumu terk etti. Bu protestoya CHP’li meclis üyesi Ömer Zengin de katılarak partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Önce partililer kendi aralarında kavga etti. Daha sonra başka bir vatandaşın "Belediye Başkanı haksız. avcılar'a ne yaptı ki" sözleri üzerine kavga daha da büyüdü. Belediye binası önünde tekme tokat kavga edenleri vatandaşlar zorla sakinleştirdi. Belediye Başkanı Değirmenci'nin katılmadığı meclis toplantısında da afiş gerginliği yaşandı. Toplantıda afişi protesto eden AK Parti'li üyeler salonu terk etti.Avcılar'da asılan afişlerde türbanlı kadınlar rahibeye benzetilmişti. Başbakan Erdoğan ve CHP lideri Kılıçdaroğlu arasında polemiğe neden olan afişi CHP'li belediye başkanı ve chp ilçe yönetiminin hazırlattığı öne sürülüyor.


KAYNAK:ntvmsnbc ve Ajanslar


Kılıçdaroğlu'na şok bilgi

Öte yandan gercekgundem.com haber sitesinde yer alan habere göre; CHP'li Değirmenci, Kemal Kılıçdaroğlu’nu arayarak olayın arka planını anlattığı açıklandı. Haberde şu ifadelere yer verildi:

Tartışma yaratan “rahibe afişini” bastırdığı iddia edilen CHP'li Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu arayarak olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Değirmenci, telefon görüşmesinde Kılıçdaroğlu’na “İstanbul il yönetimi ile Avcılar ilçe yönetiminin bilgisi dahilinde ve talebiyle bu afişin bastırılması sorumluğunu üstlendim. Afiş belediyenin görüşünü değil, il ve ilçe yönetiminin görüşünü yansıtıyor” diyerek kendini savundu.

Kılıçdaroğlu’nun ise konuyla ilgili parti içi soruşturmanın tamamlanmasının ardından, başta Değirmenci ve Avcılar ilçe örgütü olmak üzere aralarında bazı il yöneticilerinin de olduğu bir grup CHP’linin ihracını isteyeceği öğrenildi.

 HABERDAR GAZETESİ AYLAR ÖNCE AVCILAR'DA DÖNEN DOLAPLARI YAZMIŞTI...

http://www.haberdargazetesi.com/gundem/2607-Acikla-Bayram-Acar_.html

http://www.haberdargazetesi.com/yazar_detay.php?id=1371

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.