İL GENEL MECLİSİ TOPLANDI...

İL GENEL MECLİSİ TOPLANDI...
İstanbul İl Genel Meclisine ziyarette bulunarak 2010 yılı 11. ay meclis çalışmalarını gözlemleyen CHP İl Genel Meclis Üyesi Mehtap Tazegül, plan ve bütçe komisyonu üyelerini de ziyaret ederek 2011 yılı bütçesi çalışmaları hakkında bilgiler aldı.
İstanbul İl Genel Meclisine ziyarette bulunarak 2010 yılı 11. ay meclis çalışmalarını gözlemleyen CHP İl Genel Meclis Üyesi Mehtap Tazegül,  plan ve bütçe komisyonu üyelerini de ziyaret ederek 2011 yılı bütçesi çalışmaları hakkında  bilgiler aldı.

AKP Grubundan komisyon başkanı Mehmet Topal, Mehmet Er, Kadir Selman, Yasin Balcı; CHP Grubundan ise Mehtap Tazegül’ün yanı sıra Güven Aydoğmuş ve Erdoğan Gürbüz’den oluşan plan bütçe ve komisyon üyelerinin verdiği bilgiye göre, 2010 yılı  İl Özel İdaresi bütçesinin 310.000.000 TL olduğu öğrenildi. 2011 yılı bütçe rakamının ise henüz belli olmadığı ancak 2010 yılı bütçesine yakın olacağını belirten üyeler, bütçeden stratejik plan gereği %42.5 oranıyla en çok payın öncelikli konu olan eğitime verildiğini, 2. sırada %20 oranıyla sağlık yatırımlarının olduğunu belirttiler. Bölgemizden Plan Bütçe Komisyon Üyesi CHP Büyükçekmece  İl Genel Meclis Üyesi Mehtap Tazegül ’ün verdiği bilgiye göre Büyükçekmece’de yapılacak devlet hastanesi ile ilgili  2010 İl Özel İdaresi bütçesinden ödenek ayrıldığı, toplam 60.000.000 TL tutarındaki projenin şu anda ihale aşamasında olduğunu ve 2011 yılında temelinin atılacağını öğrenildi. Bu yatırımla ilgili AKP ve CHP İlçe İl Genel  Meclis Üyeleri olarak bütçeden pay ayrılması konusunda el birliğiyle mücadele ettiklerini ve ilçeye kazandırdıklarını ifade etti. Eğitimle ilgili de birçok önerge verdiklerini ve takipçisi oldukları   belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.