BEYLİKDÜZÜ GÖZÜNÜ ZİRVEYE DİKTİ

BEYLİKDÜZÜ GÖZÜNÜ ZİRVEYE DİKTİ
2010-2011 eğitim öğretim yılının açılışı nedeniyle Beylikdüzü Belediyesi tarafından, Beylikdüzü Sosyal Tesisleri’nde kahvaltılı toplantı düzenlendi.
Beylikdüzü Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde 2010-2011 eğitim-öğretim yılının açılışı nedeniyle düzenlenen, Belediye Başkanı Yusuf Uzun’un ev sahipliği yaptığı programa;   Kaymakam Yusuf Odabaşı, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar, İl Genel Meclisi Başkan Vekili Orhan Albayrak, ilçe daire amirleri ve okul müdürleri katıldı.
 
Yeni eğitim-öğretim dönemine yönelik değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda, Beylikdüzü’nün eğitim sorunları dile getirildi.
 
Yapılan toplantıya ev sahipliği yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, katılımcılara davete iştiraklerinden ötürü teşekkür etti. Başkan Uzun, “Eğitim bütün toplumlar için büyük önem arz ediyor. Bir toplum gelişmek, kalkınmak istiyorsa, dünya devlet ve milletleri arasında takip eden değil de takip edilen olmak istiyorsa doğru bilgi ve eğitimle buluşmak zorundadır” dedi. 
 
Bilginin sürekli yenilendiğini, bu yenilenme karşısında sürekli öğrenmek ve öğrendiklerimizi aktarmak durumundayız diyen Başkan Uzun, “Türkiye cumhuriyeti devleti milleti olarak ciddi bir yarışın içerisindeyiz gücümüzü kuvvetimizi korumak artırmak için de eğitim her zaman ilk davamız olmalıdır. Bizler Beylikdüzü için her zaman daha güzeli yapmanın gayreti içersindeyiz” şeklinde konuştu.
 
Beylikdüzü, ilçeler arası eğitim sıralamasında ilk 5’te
 
Personel noktasında sıkıntı olmasına rağmen bu sene de her okula bir personel görevlendireceklerini söyleyen Başkan Uzun, “Beylikdüzü olarak eğitim noktasında, başarılı İstanbul ilçeleri arasında ilk beşin içerisindeyiz; ancak ilk beş yetmez, şartları biraz daha zorlayarak standartları çok daha ileriye taşıyabiliriz. Bizler geçen sene yaptığımız gibi bu sene de ihtiyaçları yerinde görmek, bire bir istişare etmek adına kaymakamımız ve milli eğitim müdürümüz ile beraber okullarımızı gezmeye devam edeceğiz. Beylikdüzü’ndeki eğitin çıtasını hep beraber daha da yükselteceğimize inancım tamdır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.