BEYLİKDÜZÜ’NDE RAMAZAN

BEYLİKDÜZÜ’NDE RAMAZAN
Beylikdüzü Belediyesi tarafından ‘Şehr-i Ramazan Beylikdüzü’nde Yaşanır’ sloganıyla yola çıkılarak hazırlanan Ramazan etkinlikleri, Türk Halk Müziği’nin sevilen sesi Orhan Hakalmaz konseriyle başladı.
BEYLİKDÜZÜ’NDE RAMAZAN ETKİNLİKLERİ ORHAN HAKALMAZ KONSERİYLE BAŞLADI
 
Beylikdüzü Belediyesi tarafından ‘Şehr-i Ramazan Beylikdüzü’nde Yaşanır’ sloganıyla yola çıkılarak hazırlanan Ramazan etkinlikleri, Türk Halk Müziği’nin sevilen sesi Orhan Hakalmaz konseriyle başladı.
 
Beylikdüzü etkinlik alanını dolduran vatandaşlar, sanatçının seslendirdiği türkülere eşlik etti. Dinleyicilere unutulmaz bir konser veren Türk Halk Müziği’nin sevilen sesi Hakalmaz, herkesin hoşça vakit geçirmesini sağladı. Eski Osmanlı evleri mimarisiyle hazırlanan etkinlik alanında; konser öncesinde çocuk oyunları ve yarışmalar, sihirbaz gösterileri gerçekleştirildi. Hüseyin Goncagül tarafından gerçekleştirilen çocuk oyunları ve yarışmalar sonrasında birinciye bisiklet hediye edildi. Lunapark eğlence dünyası da küçük, büyük herkes için eğlence kaynağı oldu.
Etkinlikte bir konuşma yapan Başkan Yusuf Uzun, “Öncelikle hepimizin Ramazan-ı Şerif’i hayırlı mübarek olsun. Ramazan-ı Şerif’in bütün sevdiklerinizle beraber, ülkece bütün İslam âlemine hayırlar getirmesini diliyorum. Ramazan; sevgi, saygı, kardeşlik, hoşgörü, yakınlaşma ve kaynaşma adına çok özel bir zaman dilimi. Daha hoşgörülü olacağız birbirimizden sevgimizi saygımızı hoşgörümüzü esirgemeyeceğiz” dedi.
 
“Ramazan’ı doya doya yaşayacağız ve yaşatacağız”
“Beylikdüzü’nde her akşam 5 bin kişi iftar edecek. Ramazan’ın ilk günüyle birlikte iftar hizmetimiz de bugün faaliyete girdi, Ramazan’ın son gününe kadar devam edecek. 30 gün 30 program sloganıyla yola çıktık. 5 kıtadan misafirlerimizi ağırlayacağız. Türkiye’den de 7 bölgeden misafirlerimizle birlikte olacağız. Ramazanı doya doya yaşıyacağız ve yaşatacağız” diyen Başkan Uzun, “Bu organizasyonlarla alakalı belediyemiz resmi bütçesinden her hangi bir harcama yapmadı. Tamamen bağışçılar ve sponsorlarla bu çalışmalarımızı yürütüyoruz. Yediden yetmişe emeği geçen herkese şahsım adına, sizler adına çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.