Meclisin iradesi hiçe sayıldı!

Meclisin iradesi hiçe sayıldı!
Beylikdüzü Belediyesi Ekim Ayı meclis toplantısı önceki gün gerçekleşti. Gergin geçen oturumda CHP’li meclis üyeleri geçen ay reddedilen bir maddenin yeniden meclise getirilmesine isyan ettiler…
 
Toplantı; AK Parti’nin 1 ve CHP’nin verdiği 5 önergenin meclise sunularak gündeme alınmasıyla başladı. Oturumda 2011 yılı Performans Programı ile 2011 Mali Yılı bütçesi de ele alınarak görüşüldü ardından maddeler Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.
Bölgede ekmek üretimi yapan firmaların kâğıt poşetlere konularak dağıtımının yapılması hakkındaki komisyon raporu ile İmar Komisyonu Raporları geldiği gibi kabul edildi.
 
Öte yandan CHP Meclis Üyeleri gazetemize meclis oturumunu yorumlayarak “Geçen ay reddedilen bir madde tekrar meclise getirilerek meclisin iradesi hiçe sayılmıştır. Bir ay önce reddedilen maddeyi “Yasal değildir” diyerek tekrar oylamaya sundular. Bu aklın mantığın alacağı bir iş değildir. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun meclis iradesine saygısızlık etmiştir. Bir özel hastaneye ait olduğu söylenen yeni saha tesisi için bu çabayı çözemedik. Üstelik bu madde için geçtiğimiz oturumda red oyu veren AK Partili belediye meclis üyesi bu ayki oturuma neden gelmedi? Bütün bunların cevabını umarım Beylikdüzü halkına Yusuf Uzun ve arkadaşları verir’ dediler.
 
Diğer yandan CHP Meclis Üyeleri Belediye Başkanı Yusuf Uzun’u meclise gelmemekle suçladı. Meclis üyeleri, “Belediye Başkanı her türlü gereksiz açılışa katılıyor lakin gelin görün ki hiçbir meclise katılmıyor. Bu saygısızlıktır” yorumunda bulundu.
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.