“Sayın demeyin!”

“Sayın demeyin!”
CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran dün Beylikdüzü’ndeydi. CHP İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Oran burada referandum hakkında halkı bilgilendirdi. Konuşmasında Başbakan’a ‘Sayın’ diye hitap eden Oran’a Beylikdüzülü vatandaşlar “Sayın demeyin Ona” diye s

Referandum çalışmaları kapsamında bölgemize ziyaretlerde bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran dün saat 16:00’da Beylikdüzü İlçe merkezine konuk oldu. Halkı bilgilendiren Oran, yaptığı konuşmada Beylikdüzü İlçe Teşkilatı’nın özverili çalışmalarından ötürü teşekkür etti. Oran AKP hükümetinin referandum için devletin bütün imkanlarını kendi çıkarı doğrultusunda kullandığını söyleyerek şunları anlattı:

DEVLETLE SAVAŞIYORUZ

“Karşımızda devlet var. Biz devletle mücadele ediyoruz. AKP devletin uçağını, otobüsünü, parasını kullanarak her türlü propagandayı yapıyor. Ama yine de anketler Hayır oyunun gün geçtikçe arttığını gösteriyor. İnançlıyız.”

İŞSİZLİK 3 BUÇUK MİLYONA ULAŞTI!

Rakamlarla konuşan Oran, işsizliğin AKP hükümetinden sonra 3 buçuk milyona ulaştığını belirtti. Oran, “Memlekette her şey ithal. Nohudundan, mercimeğine, pamuğundan tekstiline kadar her şeyimiz dışarıdan alınıyor. Ülkede fabrika kalmadı. Dünyanın en yüksek faizini veren ülke Türkiye” dedi.

“SAYIN DEMEYİN ONA!”

Öte yandan konuşmasında Başbakan’a seslenirken “Sayın” ibaresini kullanan Genel Başkan Yardımcısı’na vatandaşlardan tepki geldi. Beylikdüzülüler “Ona sayın demeyin. Ülkeyi bölene sayın denmez” dediler. 

Danışma ve Dayanışma Temsilciliği açıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Beylikdüzü ilçe örgütü ilçede ilk kez Danışma ve Dayanışma Temsilciliği açtı. Yakuplu mahallesinde düzenlenen açılış törenine ilçe başkanı Ekrem İmamoğlu, ilçe yöneticileri, il genel ve belediye meclis üyeleri ve il yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra kalabalık bir partili katıldı.
İlçe başkanlığının önünde gece mitingi
CHP İl Başkanı Berhan Şimşek’in de katılarak yurttaşlara konuşma yaptığı mitinge katılım yüksek oldu.
Biz hayırsever bir milletiz
İl başkanı şimşek burada yaptığı konuşmada “bizler hayırsever milletiz, referandumda da hayır oyu kullanarak AKP iktidarının gidişini hızlandıracağız. AKP’nin getirdiği Anayasa değişikliğinin sizlere bir faydası yok Recepgiller’e var” dedi
Her dönem bir numara
İl başkanı Şimşek “2007 seçimleri öncesinde sanal muhtıranın mağduru numarası yaptılar. Gerçi o muhtırayı veren paşayı “üstün hizmet madalyası” ile ödüllendirdiler ama bugün darbe korkusu yayanlar da kendileri. 2009 yerel seçimleri öncesi Davos’ta İsrail Cumhurbaşkanına “siz adam öldürmeyi iyi bilirsiniz” diyerek Van Minute çekti ve sahte kahraman oldu ancak o sözden önce Ramallah yok muydu? Irak’ta Müslüman kadınlara tecavüz edilmiyor muydu? Orada insanlar öldürülmüyor muydu? Musevi cemaatinin cesaret madalyasını göğsüne takan sen değimlisin? 2010 yılında da çıkmış kürsüde ağlıyor. Ne oldu Recep Bey? Recep bey 30 yıl sonra 12 Eylül’de darbe olduğunu ve insanların asıldığını öğrenmiş! Sahte gözyaşları döküyor. Değerli kardeşlerim, bu işte bir iş var. Bu işte bir numara var. Biz bu numarayı yemeyeceğiz. 12 Eylül’de Hayır diyeceğiz” dedi.


HABER: MEHMET ALİ ÇATAL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum