Facebook, 2 milyar kullanıcı sayısına ulaştı!

Facebook, 2 milyar kullanıcı sayısına ulaştı!
Facebook, kırılması zor olan ve bir bakıma sorumluluklarını da arttıracak bir rekora imza attı
'Sosyal medya devleri' dediğimiz zaman sayabileceğimiz pek çok platform mevcut. Fakat şöyle bir tartışılmaz gerçek var ki; sosyal medyanın asıl kralı Facebook. Belki son zamanlarda Facebook, süre olarak diğer sosyal medya platformlarına nazaran daha az zaman geçirdiğimiz bir platform haline gelmiş olabilir; fakat bir Facebook hesabınızın olması, neredeyse nüfus cüzdanınızın olması gibi bir şey haline geldi. 

DÜNYA NÜFUSUNUN ÇEYREĞİ KADAR...


Eğer bu söylemimizde biraz abarttığımızı düşünüyorsanız, o zaman bir de şunu duymanızda fayda var; Facebook'taki kullanıcı sayısı tam 2 milyara ulaşmış durumda. Eğer bu sayı, sizi etkilemeye yetmedi ise şöyle bir şey daha söyleyelim; dünyanın nüfusu 7,5 milyar. Ve bu 7,5 milyarın 2 milyarı Facebook kullanıyor. Bir diğer deyişle dünya nüfusunun çeyreğinden fazlasının bilgileri, Facebook'un elinde...

'TEŞEKKÜR' VİDEOSU GELEBİLİR


Bu başarının ardından, son zamanlarda sık sık yenilikler ile karşımıza çıkan Facebook, bir yenilik daha sunmaya hazırlanıyor. Buradaki adresten ulaşabileceğiniz yenilikte, Facebook'un sizin için hazırladığı videoya erişmeniz mümkün. Söz konusu 'teşekkür' videosu henüz hazır olmamış olabilir. Arada bir kontrol etmekte fayda var (ya da hazır olduğunda Facebook muhtemelen size bir bildirim gönderecektir).

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.