19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMADAN OLMAZ

19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMADAN OLMAZ
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Büyükçekmece Cumhuriyet Meydanı’nda ilçe halkının yoğun katılımıyla coşkulu bir törene dönüştü.
 Törende konuşan Büyükçekmece Belediye Başkan Danışmanı Bayram Ali Üner; “Bugün 19 Mayıs. Bu bayramının adı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı. O halde bu bayramda olmazsa olmalardan bir tanesi Atatürk’ü anmaktır. O en başta olacak” diye konuştu.
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, belediye meclis üyeleri, siyasi partilerin temsilcileri, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla gerçekleşen tören Atatürk anıtına çelenk sunumu,  saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti.
“Bugün o heyecanı bir kez daha yaşadım”
Törende konuşan Büyükçekmece Belediye Başkan Danışmanı Bayram Ali Üner, emekli bir öğretmen olduğunu hatırlatarak; “Yıllar önce Büyükçekmece Lisesi’nde öğretmenlik yaptığım dönemlerde, karşıda futbol sahası vardı ve bu töreni orada yapardık. Bugün o günlerin heyecanını bir kez daha duydum ve yaşadım. En az 6 ay öncesinden 19 Mayıs hazırlıklarına başlardık ve o gün geldiğinde de gerçekten o bayramın anlamına ve önemine layık bir şekilde kutlardık. Bugün de buraya gelirken o heyecanı bir kez daha duydum” diye konuştu.
“Atatürk, olmazsa olmazımız”
SUBAŞI, PİS KOKU SORUNUNU İBB’YE TAŞIDI SUBAŞI, PİS KOKU SORUNUNU İBB’YE TAŞIDI
Bayram Ali Üner, sözlerini şöyle tamamladı: “Bugün 19 Mayıs. Bu bayramın adı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı. O halde bu bayramda olmazsa olmalardan bir tanesi Atatürk’ü anmaktır. O en başta olacak. Sonrasında da bizlere ve gençlere verdiği talimatlara ve sözlerine bakacağız.”
Üner’in konuşmasının ardından tören sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.