AVCILAR’A HEMEN B.ÇEKMECE’YE BEKLE!

AVCILAR’A HEMEN B.ÇEKMECE’YE BEKLE!
Yönetim kurulu üyelerinin tamamının İl Yönetimi talimatıyla istifa ettiği Ak Parti Büyükçekmece’de aradan geçen bunca zamana rağmen henüz yeni yönetimi oluşturacak ilçe başkanlığı görevi kimseye verilmedi.
 
GÖZLER GENEL MERKEZDE KULAKLAR İLDE!
Ak Parti Büyükçekmece’de yeni yönetimi oluşturacak kişi henüz belirlenmezken Ak Parti Avcılar ilçe yönetiminin istifa etmesinin ardından bir gün sonra ilçe başkanı Gürhan Bilgiç’e tekrar yeni yönetim kurma yetkisini vermesi Büyükçekmece kulislerinde ‘Büyükçekmece ilçe de partiyi bu kadar arayışa sokan unsur nedir’ sorusuna sebep oldu.
2011 Genel seçimleri öncesi bazı ilçe teşkilatların da yeniden yapılanmaya geçen Ak Parti genel merkez yöneticileri ve İstanbul il teşkilatı bu ilçelerden Avcılar’da kısa bir zaman içerisinde kararını verdi ve yeniden ilçe başkanlık görevini Gürhan Bilgiç’e verdi.
 
İLKER GÜRBÜZ’ÜN DE ADI GEÇİYOR
Avcılar Ak Parti ilçe teşkilatından önce istifa eden Büyükçekmece ilce de ise henüz kimseye bu görevin verilmemesi kafalarda soru işaretlerine yol açtı. Bazı partililer Avcılar’da kısa zamanda kararını veren partimiz yetkilileri Büyükçekmece’de neden hala karaını veremiyor. Büyükçekmece her konuda olduğu gibi bu konuda da üvey evlat muamelesi mi görüyor? Diyerek endişeli bekleyişlerini sürdürüyorlar.
Bir tarafta yeni yönetimi oluşturma görevi parti içi temayül yoklamasında ve ilçe genelinde yapılan anket sonuçlarında ilk sırayı alan Recep Erol’a verilecek düşünceleri hakim iken diğer tarafta yeni ilçe başkanlığı için adı geçenler arasına Yakuplu eski belediye başkanı Şanver Çolak, İl yöneticilerinden Murat Hazıroğlu’nun yanı sıra AKP Büyükçekmece eski ilçe başkanı ve 2009 yerel seçimlerinde belediye başkan adayı İlker Gürbüz ismi de konuşulmaya başlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.