Büyükçekmece Belediyesi İşsizin Umudu Oldu…

Büyükçekmece Belediyesi İşsizin Umudu Oldu…
Büyükçekmece Belediyesi Başkanı Dr.Hasan Akgün son 7 ayda binin üzerinde vatandaşın kendilerine iş bulma konusunda yardımcı olmak üzere iş talebiyle baş vurduğunu söyledi..
 
İşsizliğin bölgeyi ciddi şekilde etkilediğini kaydeden yetkililer Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün “Ekonomik,Sıkıntı,Daralan ekonomi sayesinde iş yerleri birer birer bölgemizde kapanıyor.Her kapanılan iş yeri piyasa yeni işsizlerin katılmasına neden oluyor.İşsiz vatandaşların derdine derman olabilmek için bölgemizdeki fabrika ve firmalara bizzat gidiyorum’’dedi..
Son yedi ayda iş başvurusu yapan 1000 kişiden 400’ünü işe yerleştirdiklerini , işe giremeyen diğer yurttaşlarımızı ise çeşitli şirketlere yönlendirdiklerini    kaydeden Başkan Akgün “ Belediye olarak işsiz vatandaşlarımıza iş bulmakta güçlük çekmemize rağmen ben ve ekibim şirketlere giderek bu talepleri karşılamak için gece gündüz uğraşıyoruz.Keşke bütün vatandaşlarımızın iş talebine karşılık verebilsek, ancak ülkenin ekonomisi belli.İşsizlik hat safa da”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum