Büyükçekmece Belediyesi’nde evde bayram tıraşı hizmeti

Büyükçekmece Belediyesi’nde evde bayram tıraşı hizmeti
Büyükçekmece Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projesi kapsamında yıllardır sürdürdüğü yaşlı ve evden çıkamayan yatalak hastalar için evde ücretsiz tıraş hizmeti büyük takdir topluyor.

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala evlere giden Büyükçekmece Belediyesi’nin görevli erkek kuaförü, yaşlı, yatalak hasta durumundaki vatandaşın bayram tıraşlarını ücretsiz olarak yapıyor.

 "Her zaman yanlarında olacağız"

 Büyükçekmece ailesinin Ramazan Bayramı’nı kutlayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Her bayram olduğu gibi bu Ramazan Bayramı öncesinde de evlerinden çıkamayacak durumda olan vatandaşlarımızın evine giden görevli kuaförlerimiz bayram tıraşı hizmeti veriyor. Büyükçekmece ailemizin sağlık, mutluluk ve huzur içinde yaşamlarını sürdürebilmeleri için dün olduğu gibi bundan sonrada her zaman yanlarındayız” dedi.

 Telefonla randevu alınabiliyor

 Büyükçekmece Belediyesi’nin “Evde Tıraş Hizmeti” adı altında devam eden projesinden ücretsiz olarak yararlanmak isteyen hasta ve yaşlılar veya aileleri belediyenin 444 0 340 nolu telefonu arayarak randevu alabilirler. Belediye ekipleri, yaşlı, yatalak hasta ve evinden çıkamayan vatandaşları ziyaret ederek kişisel bakımlarını ücretsiz olarak yapıyor.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.