Büyükçekmece, doğayla iç içe muhteşem bir sosyal tesise daha kavuşuyor

Büyükçekmece, doğayla iç içe muhteşem bir sosyal tesise daha kavuşuyor
Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapımına devam edilen Celaliye Çamlık Sosyal Tesisi sunacağı sosyal ayrıcalıkların yanı sıra doğayla iç içe olması nedeniyle farklılık yaratıyor.

Celaliye Mahallesi'nde belediye hizmet alanı üzerinde yer alan metruk çay bahçesinin yıkılmasının ardından, bölge halkının sosyal faaliyetlerden en iyi şekilde yararlanması için kollarını sıvayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, bölgede yeni bir sosyal tesisin yapımı için talimat vermişti.

 

Pek çok sosyal imkanı barındırıyor

 

Akgün’ün verdiği talimat doğrultusunda yapımına devam edilen tesis, Büyükçekmecelilere pek çok sosyal ayrıcalık sunacak. 13 bin180 metrekarelik ağaçlık alan içerisine inşa edilen tesis doğayla iç içe. 500 metrekare kapalı alana sahip tesisin ayrıca, 150 metrekaresi teras ve 300 metrekaresi de ön bahçe olarak tasarlanıyor. İçerisinde; spor alanları, düğün salonu, restoran ve kafeteryalar yer alacak.

 

 “Ayrıcalıklı bir tesis olacak

 

Celaliye’de yapımı devam eden sosyal tesisin ayrıcalıklı bir tesis olacağını kaydeden Başkan Akgün; "Celaliye Mahallesi’nde yer alan çamlık alandan halkımızın daha iyi yararlanabilmesi için bir sosyal tesis projesi geliştirdik. Tesisimiz, konumu ve sosyal yaşama kattığı ayrıcalıklarla vatandaşlarımıza hizmet verecek’’ diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.