Fatma Narin, kreş seçiminde velileri uyardı…

Fatma Narin, kreş seçiminde velileri uyardı…
Büyükçekmece’nin sayılı kreş ve çocuk kulüplerinden biri olma özelliğini elinde tutan Berna Yılmaz Çocuk Kulübü yeni eğitim dönemine hazırlıklarını tamamlayarak giriş yaptı.
Okul öncesi eğitimin oldukça önemli olduğuna değinen  Berna Yılmaz Çocuk Kulübü Müdürü Fatma Narin; kreş ve ana okulu seçiminde velileri uyardı. Narin “Çocuğunuzun bu eğitimi alması için göndereceğiniz anaokulunu, gösterişli broşürlere aldanmadan, eğitim kalitesine göre itinayla seçmelisiniz. Çünkü bu dönemdeki eksikliklerin ilerde telafisi oldukça  zordur” dedi.
 
Narin, eğitimin, doğumla başlayıp hayat boyu devam eden bir süreç olduğunu. hayat boyu sürecek olan öğrenmenin de  temellerinin ilk altı yaşta, yani okul öncesi döneme atıldığını, bu dönemde çocuklara kaliteli bir eğitim verilmesi ve olumlu çevre şartları sunulması çocuğun fiziksel, zihinsel, duygusal, sosyal gelişimini desteklemede çok önemli rol oynadığını belirtti.

Narin, Berna Yılmaz Çocuk Kulübü yöneticileri olarak amaçlarının çocukların zihinsel gelişimine katkı sağlamak olduğunu, kreş gibi eğitim yuvalarının en önemli görevi henüz bebek yaşta kendilerine teslim edilen yavruları bir yandan okula hazırlarken  diğer yandan onların sağlıklı ve toplumla barışık birer birey olarak yetişmelerine katkı sağlamaya çalıştıklarını söyledi.  
 
 



 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum