‘Gül İnşaat beni mağdur etti’

‘Gül İnşaat beni mağdur etti’
Büyükçekmece sakinlerinden Serdar Argun, "Bana 125 m2 söylenerek satılan daire 60 m2 çıktı ve mağduriyete uğradım" diyerek inşaatı yapan Gül İnşaat’tan davacı oldu.
 
CUMHURBAŞKANLIĞI BİLE BİLİYOR!
 
Şimdiye kadar olayı; Cumhurbaşkanlığı, Başbakalnlık, Valilik, Kaymakamlık dahil, Büyükçekmece Belediye Başkanlığı ve Büyükçekmece Savcılığına da intikal ettirdiğini söyleyen Serdar Argun; ‘Benim gibi onlarca insan var. Biz hakkımızı nasıl arayacağız. Kim bize yardımcı olacak. Bu ülkede birileri suç işliyor, vergi kaçırıyor, imar yolsuzluğu yapıyor ama hiç kimsenin sesi çıkmıyor. Artık yeter duysunlar feryadımız’ diye haykırdı.
 
HABERDAR’A İÇİNİ DÖKTÜ!
 
HABERDAR gazetesi merkez ofisine gelerek elindeki belgeleri ve dilekçeleri Genel Yayın Yönetmenimiz Mehmet Mert’e gösteren Serdar Argun: ‘Şimdiye kadar mağduriyetimi anlatmadığım adam kalmadı. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e de defalarca anlattım. Fakat kimse bana yardımcı olmuyor. Bir kez de siz dinlendirin durumu basın olarak dedim ve sizin kapınızı çaldım. Umarım bundan böyle birileri benim feryadımı duyar’ dedi.
 
125 M2 GÖSTERDİLER, 60 M2 ÇIKTI!
 
Büyükçekmece Cumhuriyet Mahallesi Hasan Tahsin Üçer Sokak, 259 Ada, 6 No.’lu parseldeki Gül Evleri’ndeki mülk sahibi Serdar Argun daireleri yapan firma olarak Güngör Gül’e ait Gül İnşaat’tan ‘İmar Kirliliğine Neden Olmak’ suçlamasıyla şikayetçi olduğunu ve Büyükçekmece Savcılığı’nda 2010/8177 dosya numarasıyla soruşturmanın sürdüğünü söyledi.
Oturdukları binada zemin etüdü olmadığını, 36 daire bulunduğunu, 225 m2 arsa üzerine 450 m2 inşaat yapıldığını, 2007 yılında sahip olduğu daireyi 135 bin TL’ye aldığını fakat günümüz parasıyla bu dairenin (125 m2 gösterilip aslında 60 m2 olduğu anlaşıldığından) bu fiyatın yarısı kadar etmediğini ve kendisi gibi bir çok vatandaşın daha aynı problemi yaşadığını vurgulayan Argun bu mağduriyetinin giderilmesi için sorumluları göreve davet etti.
 
HABERDAR ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.