Gürbüz liste çalışmalarına başladı

Gürbüz liste çalışmalarına başladı
Ak Parti Büyükçekmece de atamayla ilçe başkanlığı görevine oturan İlker Gürbüz yeni yönetimi oluşturmakta zorlanıyor.
Genel Merkez tarafından yapılan görevlendirme yazısını Ankara’dan alan 2009 seçimlerinde partisinden Büyükçekmece belediye başkan adayı olan İlker Gürbüz, daha öncede Ak Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlığı görevinde bulunmuştu.
Bir haftadır görevi elinde bulunduran İlker Gürbüz yeni yönetim oluşturmak için çalışmalarına devam ederken tüm partililerin ve partiye gönül verenlerin görüşlerine de baş vurduğunu söylüyor.
HABERDAR’a konuşan İlker Gürbüz ‘Partimiz o kadar geniş bir yelpazeye sahip ki kimseyi kırmadan küstürmeden yeni yönetimi oluşturmak çabası içerisindeyim. Belediye meclis üyelerinden de yönetime girme talepleri olanlar var. Yönetimde yer alacak kişileri belirlemek için Büyükçekmece merkez dahil ilçeye bağlanan eski beldelerde de çok geniş kapsamlı araştırma yapıyorum’ dedi.
 
EROL KURTULMUŞ  İLE GÖRÜŞTÜ MÜ?
Bu arada koltuğu İlker Gürbüz’e kaptıran Ak Parti Büyükçekmece eski ilçe başkanı Recep Erol'un yeni kurulan Halkın Sesi Partisi (HAS PARTİ) Genel Başkanı Numan Kurtuluş ile görüştüğü söylentilerini sorduğumuz Erol politik cevap vererek; ‘Numan bey tanıdığım ve sevdiğim, her zaman görüşebileceğim bir siyasetçidir.’ Dedi.
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.