“Hedefimiz Referandumda %70”…

“Hedefimiz Referandumda  %70”…
CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Şahin: “Hedefimiz Referandumda %70”… CHP Büyükçekmece İlçe Başkanlığı CHP İstanbul Milletvekili Birgen Keleş, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Asuman Çakmakçı Kadın Kolları MYK Üyeleri, PM üyelerini ve İstanbul Kadın Kollar
CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Şahin: “Hedefimiz Referandumda %70”…
 
CHP Büyükçekmece İlçe Başkanlığı CHP İstanbul Milletvekili Birgen Keleş, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Asuman Çakmakçı Kadın Kolları MYK Üyeleri, PM üyelerini ve İstanbul Kadın Kolları İl Başkanı Tuğba Ütebay’ı  ağırladı.
 
Büyükçekmeceye yüzü aşkın kadın kolu  üyesiyle   ziyaret eden Başkan Çakmakçı CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Erol Şahin’i çalışmalarından ötürü tebrik ederken, Büyükçekmece Belediye Meclis Üyelerinin genç üyelerden oluşmasından dolayı teşekkür etti.
CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Erol Şahin “Gelecek yerel seçimde inanıyorum ki mecliste daha çok kadın ve genç meclis üyelerine yer vereceğiz ” diyerek referanduma değindi referandum çalışmalarının çok yoğun ve iyi gittiği kaydeden Başkan Şahin “referandumdaki hedefimiz %70’ geçebilmek.Büyükçekmece de bunu başaracağımıza inanıyorum. En fazla Hayır çıkaracak ilçelerden biride biziz.Bu konuda kendimize güveniyoruz” dedi. İlçe ziyaretinin ardından Büyükçekmece Halk İftarı çadırını ziyaret eden üyeler , yemek almak için halkla beraber sıraya girerken vatandaşlarla da tek tek ilgilendiler.
 
İftarın ardından Büyükçekmece Kordonboyu Sahilde halkı ve esnafı ziyaret eden Başkan Şahin ve Kadın Kolları Genel Başkanlığı Zeki Pekcan Amfi tiyatrosunda Tiyatro Birileri’nin hazırladığı referandum konulu “Kuklanın Kuklaları” adlı oyunu izlediler.Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün’ün de katıldığı gösterinin ardından CHP Büyükçekmece Gençlik Kolunun açmış olduğu standı ziyaret ettiler. Gençlik Kollarının hep bir ağızdan söylediği 10.yıl marşının ardından Kadın Kolları ilçeden ayrıldı. Ziyarete İl Genel Meclis Üyesi Mehtap Tazegül ve Belediye Meclis Üyeleri Coşkun Tanış, Ali Adıgüzel, Ahmet Şahin, Erdal Kaya, Emine Demirci ve katıldı.
 
 
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.