“Hizmet noktasında, sonuna kadar varım”

“Hizmet noktasında, sonuna kadar varım”
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün iftar öncesi yapmış olduğu konuşmasında; “Öncelikle mübarek Ramazan ayınızı tebrik ediyorum. Hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan temenni ediyorum. Bu akşam ki iftar programına bakıyorum ki yoğun bir kalab
“Hizmet noktasında, sonuna kadar varım”
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Kumburgaz Olea Sitesi sakinleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Gerçekleşen iftar öncesi ve iftar sonrasında vatandaşlar grup ay ışığının vermiş olduğu Türk Sanat müziği konseriyle bir yandan iftar açıp diğer yandan müzik dinleme fırsatı buldular.
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün iftar öncesi yapmış olduğu konuşmasında; “Öncelikle mübarek Ramazan ayınızı tebrik ediyorum. Hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan temenni ediyorum. Bu akşam ki iftar programına bakıyorum ki yoğun bir kalabalık var. Ramazan’ın sonunda daha kalabalık bir ortamda iftarımızı hep birlikte ve sürpriz isimlerinde katılımıyla yapma fırsatı bulacağız.”dedi.
İftar yemeğinden sonra site sakinleri adına Site Yöneticisi Lokman Çelik mahallenin site şekline dönüştürülme çalışmalarının yapılması için Başkan Dr. Hasan Akgün’den destek isteyerek” Mahallemizin en önemli sorunlarından biri de, dere yatağının düzenlenme çalışması. En ufacık bir yağmur yağışından bile korkar hale geldik. Ayrıca site içi çocuk parkının düzenlenmesi, etrafın ağaçlandırılması, sahil ve kumsalın temizliği, sahile araç girmesi için yol açılması ve bir de camii içi kalorifer tesislerinin yapımı, havalandırma sisteminin yapılması noktasında desteklerinizi bekliyoruz” şeklinde konuştu.
 Akgün” Site içindeki yollardan, kamuya ait olan yollar varsa, onları da Celaliye’den Kumburgaz’a kadar yapmış olduğumuz çalışma gibi, tüm yolları halkın kullanımına açmamız lazım. Site çalışmanızla ilgili de; sizin gibi bir site daha var. Plan ve projelerine bakıp bir alt yapıya bakmak lazım, bunun için de Teknik Başkan Yardımcıma gerekli talimatı verdim inceliyor. Aynı zamanda dere yatağı sıkıntı ile ilgili tüm teknik ekiplerimiz çalışma yapmakta ve bunu en kısa zamanda çözme çabasındayız. Diğer sıkıntılarınızla ilgili de, gereken neyse yapılacaktır. Hukuk çerçevesi içinde hizmet noktasında, sonuna kadar varım ve hukuk ne derse onu sonuna kadar yerine getiririm” dedi.
Sizlere belediyenin çalışmaları hakkında biraz bilgi vermek istiyorum. Celaliye’den Mimarsinan’a doğru çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Önümüzde ki sene içersinde Güzelce’de ana arterler, ana yollar, kapalı Pazar yeri, Cumhuriyet Kültür ve Sanat Evi yapım çalışmaları başlayacak. Denize inen yollarda ıslah çalışmaları yapılarak, elektrik hatları yer altına alınacak. Kumburgaz’dan başlayıp, Mimarsinan’a kadar devam eden ana yol üzerinde çok işgaller olmasından dolayı da aynen Kumburgaz’da olduğu gibi yıkımlara buralarda da devam edeceğiz” diye söyledi.
Kumburgaz Olea Sitesindeki iftar yemeğine Sanat Danışmanlarından Ateşböceği Ercan sunuculuk yaparken, yemeğe Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün eşi Hatice Akgün, CHP Meclis Üyeleri, Büyükçekmece’nin kardeş şehri olan Gelsenkirchen’in ünlü futbol takımı Schalke 04’ün Başkanı Gerhard Rehberg, eşi ve çok sayıda Olea sitesi sakinleri katıldı.
Akgün, SKY Türk canlı yayındaydı…
 
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün yapımcılığını Erkan Kork ve Hülya Turan’ın üstlendiği, SKY Türk ekranlarında Ramazan boyunca yayınlanan Şehr-i Ramazan isimli programın canlı yayın konuğu oldu.
 
SKY Türk TV ekranlarında yayınlanan Şehr-i Ramazan adlı programa canlı yayın konuğu olan Başkan Akgün, hayata geçirdiği çalışmalarını ve ileriye dönük projelerini anlattı. Büyükçekmece’de ihtiyaç sahiplerine sadece Ramazan ayında yardım yapılmadığını, yılın 12 ayı ücretsiz erzak, giyecek ve sağlık yardımında bulunulduğunu söyledi.
 
Türkiye’nin deneyimli haber sipikeri Gülgün Feyman’ın sunuculuğunu yaptığı Şehr-i Ramazan programı Büyükçekmece Kaymakamlık Binası önünde kurulan İftar Çadırı yanında gerçekleştirildi. Başkan Akgün, yaklaşık bir saat süren programda tüm Büyükçekmece halkının Ramazan ayı’nı kutlarken, canlı yayın ekibi de vatandaşlarla bol bol sohbet ederek onların görüşlerini ekranlara taşıdılar.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum