Jimnastik Kulübü’ne İBB engeli

Jimnastik Kulübü’ne İBB engeli
Jimnastik Kulübü’ne İBB engeli... Geçtiğimiz haftalarda dernek statüsünden kulüplüğe geçen Büyükçekmece Jimnastik Kulübü, şu günlerde bir takım sıkıntılar yaşıyor. Kulüp Başkanı Melek Bozkurt kulübün geçirdiği bu sıkıntılı dönemi gazetemize anlattı.
Jimnastik Kulübü’ne İBB engeli
 
Geçtiğimiz haftalarda dernek statüsünden kulüplüğe geçen Büyükçekmece Jimnastik Kulübü, şu günlerde bir takım sıkıntılar yaşıyor. Kulüp Başkanı Melek Bozkurt kulübün geçirdiği bu sıkıntılı dönemi gazetemize anlattı.
 
1999 yılında kurulan BJK bu gün 11 senedir yaşamadığı sıkıntılarla pençeleşiyor. Büyükçekmece ve bölgemiz açısında pek çok ilki gerçekleştiren, sayısız vatandaşa spor yapma imkanı sunan Jimnastik Kulübü, İBB’nin dayatmaları doğrultusunda maddi ve manevi yönden zarar görmüş durumda. Geçtiğmiz gün Milli Emlak’tan gelen bir haberle 80 Bin TL borçlu olduğunu öğrenen kulüp,  11 yıldır ücretsiz bir şekilde kullandıkları alanıa seneler sonra çıkan bu yüksek meblağlı borç ile sarsıldı. Öte yandan Kumsal Voleybol takımının sahasını mühürleyen İBB hem ruhsal hem de imkansal olarak kulübü zora sokuyor.
 
BOZKURT: UZLAŞMAK İSTİYORUM
 
Kulüp Başkanı Melek Bozkurt olayı gazetemize şöyle anlattı: “Kurulduğumuzdan beri Büyükçekmece Belediyesi’nden büyük yardımlar aldık. 1999 yılında şimdi bulunduğumuz bu kapalı alanı bize ücretsiz olarak verdi belediye. Fakat aradan 11 yıl geçtikten sonra Milli Emlak’tan bize kesilen 80 Bin TL’lik borç olduğunu öğrendik. Bu güne kadar sanki hiç görmemişler. Öte yandan kızlarımızla birlikte bir plaj voleybol takımı kurmak istedik. Her şeyimiz tam, bir tek sahamız eksikti. Biz de hemen yanımızda bulunan alanı saha olarak değerlendirmek istedik ancak yine karşımıza İBB engeli çıktı ve bize izin vermediler. Ben her iki konuyla ilgili de uzlaşma yolu arıyorum. Eğer karşı taraf kararlılığını sürdürürse mahkeme yoluna gideceğiz tabiî ki ama karşımızda devlet olduğundan ötürü bu işin sonunun da pek hayra çıkacağını düşünmüyorum açıkçası.”
 
AK PARTİ’YE ÇAĞRI
 
Melek Bozkurt İBB ile mücadele ettiği şu günlerde Büyükçekmece Ak Parti İlçe Başkanı Recep Erol’a da çağrıda bulundu. Büyükçekmece’de tek olan Jimnastik Kulübü’nün yaşaması için destek isteyen Bozkurt, “Sayın Erol’dan çalışmalarımıza katkıda bulunmalarını ve önümüze çıkan İBB engellerini aşmamız için elimizden tutmasını istiyoruz. Buradan yüze yakın insan faydalanıyor. Bölgemizin gelişmesi ve kalkınması için sportif aktiviteler şart” dedi.
 
JİMNASTİK KULÜBÜ’NÜN SON BİR HAFTASI
 
- Derneklikten Kulüp statüsüne geçti
- Kız Voleybol Takımı kuruldu
- Eylül ayındaki Voleybol müsabakalarına hazırlanılıyor
- Voleybol, Basketbol ve Tenis turnuvaları gerçekleştiriliyor
- Sponsor arayışındalar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.