Kaymakam Gündüz okulları denetliyor

Kaymakam Gündüz okulları denetliyor
Okulların açılmasına az bir süre kala Büyükçekmece Kaymakamı İsmail Gündüz denetimlerini sürdürüyor. Son olarak hayırsever işadamı Timur İmrağ’ın yaptırdığı Endüstri Meslek Lisesi inşaat alanını gezerek sorumlulardan bilgi alan Kaymakam Güdüz; 24 derslik
Kaymakam Gündüz okulları denetliyor
 
Okulların açılmasına az bir süre kala Büyükçekmece Kaymakamı İsmail Gündüz denetimlerini sürdürüyor.
Son olarak hayırsever işadamı Timur İmrağ’ın yaptırdığı Endüstri Meslek Lisesi inşaat alanını gezerek sorumlulardan bilgi alan Kaymakam Güdüz; 24 derslikli, 1000 m2 alan üzerine yapılacak lisede ağırlıklı mekanik makine üzerine öğrenciler yetiştirileceğini belirtti.
Daha sonra sırasıyla; Kumburgaz Ticaret Meslek Lisesi, Sudi Özkan Meslek Lisesi ve Sudi Özkan Kız Meslek Lisesi ile Celaliye Sağlık Lisesi’ni de gezen Kaymakam İsmal Gündüz burada okul yöneticileri ile okulların son durumunu gözden geçirerek eğitim öğretim sezonuna sorunsuz başlanılması için tedbirlerin alınması talimatı verdi.
 
KUMBURGAZ İLK ÖĞRETİM YIKILIYOR
Kumburgaz İlk Öğretim Okulu’nun bu yıl yıkılarak yerine 32 derslikli yeni bir okul yapılacağı müjdesini de veren Kaymakam Gündüz Büyükçekmece’nin ilerleyen yıllarda eğitim bakımından İstanbul genelinde ilk üç ilçe sıralaması için çalışıyoruz diye konuştu.
Son yapılan yeni okulların tamamını şehir dışında planlandığını da kaydeden Gündüz, ‘Amaç burada eğitim kurumlarımızı şehir dışında tutarak daha sağlıklı bir hizmet vermektir. Sık sık şehir merkezinde bulunan okulların velilerinden bu yönde şikayetler alıyoruz. Böylece ilerleyen yıllarda okullarımızın büyük bölümü şehir dışında hizmet vermiş olacaktır’ dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.