Kıyasıya bir mücadele oldu

Kıyasıya bir mücadele oldu
Büyükçekmece Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü ve Büyükçekmece Bisiklet Ali Hüryılmaz İhtisas Kulübü işbirliğiyle düzenlenen “2’inci Uluslararası Ali Hüryılmaz Yol Bisiklet” etkinliği onlarca bisikletçinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Yarışma; Erkekler Yıldızlar, Gençler, Elitler, Master (36 – 39 yaş), Master (40 – 49 yaş), Master (50 yaş ve üzeri), Genç Bayan, Elit Bayan, Master Bayan olmak üzere dokuz kategoride düzenlendi. Yarışmaya katılan Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcıları Ömer Kazancı ve Adem Yazır, kategorilerde ilk üçe giren bisikletçileri tebrik ederek kupa ve madalya takdim etti.

Başarılı bir performans

Yarışmada ilk üçe giren bisikletçilere madalyasını takdim eden Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Kazancı, “Sporcularımıza başarılar diliyorum. Her kategoride her yaştan bisikletçiler çok başarılı bir performans sergilediler. Ali Hüryılmaz bisiklet yarışmasına katılan herkesi tebrik ediyorum. Nefesleri kesen bir mücadeleye tanıklık ettik. Etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bisikletçilerimize spor hayatlarında başarılar diliyorum” dedi. 60 kilometre süren yarışın sonunda dereceye giren bisikletçilere para ödülü hediye edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.