ORGAN MAFYASI ARAMIZDA!

ORGAN MAFYASI ARAMIZDA!
Geçtiğimiz akşam Kanal D televizyonunda ana haber bülteninde ismini vermeden konuşan bir kadın Büyükçekmecelileri adeta şoke etti.
 
AMAN DİKKATLİ OLALIM!
 
Büyükçekmece’de ikamet ettiğini ve balkondan dışarı bakarken sokakta 8-10 yaşlarında bir çocuğun gözlerinin önünde zorla arabaya atarak kaçırıldığını belirten kadın izleyenlerin adeta yüreklerini dağladı.
O çocuğun birkaç gün sonra gerçekten kaçırıldığını öğrenince üzüntüsünün daha da arttığını kaydeden kadın tüm Büyükçekmecelileri özellikle bu günlerde bu tür olaylara karşı tedbirli olmak konusunda uyardı.
 
ORGAN MAFYASINA DİKKAT!
 
Öte yandan yetkililer ülke genelinde organ mafyasının son günlerde daha fazla gündemde olduğunu kaydederek tüm vatandaşları hem dikkatli hem de duyarlı olmaya davet etti. Çevrelerinde şüpheli araç sürücülerini, dikkat çekici kişileri, yabancıları gördüklerinde hemen en yakın güvenlik birimlerinin bilgilendirilmesi konusunda vatandaşları bir kez daha uyaran yetkililer yaşanan bu olayları aza indirgemenin en belirgin tedbiri el birliği ile dayanışmak olduğuna dikkat çektiler.
 
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.