Park mı harabe mi?

Park mı harabe mi?
Büyükçekmece Cengiz Topel mevkiinde bulunan çocuk parkı harabeye dönmüş durumda. Şehrin tam göbeğinde bulunan bu parkı görenler hayrete düşmekteler.
 
Büyükçekmece Cengiz Topel mevkiinde bulunan çocuk parkının kullanılmaz hale geldiğinden yakınan çevre halkı ve mahalle çocukları bir an önce bu parkın elden geçirilerek kullanılır duruma getirilmesini istediler.
 
Başkan görmedi, ya müdürler ne yapar?
 
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün özellikle belde belediyeler kapanıp mahalle sayısı arttıktan sonra çevresi ve sınırı büyüyen ilçede her mahallenin her sokağın eksikliğini görmesinin mümkün olamayacağını dile getiren yurttaşlar HABERDAR muhabirine şöyle konuştular; ‘Tamam belediye başkanı yoğunluğundan dolayı görmüyor bu tür eksiklikleri. Peki ya belediyenin diğer çalışanları, birim müdürleri, daire amirleri, zabıtaları ne iş yaparlar? O güzelim makam odalarından çıkıp birazcık iş yapsınlar. Aldıkları maaşları hak etsinler. Bakın aylardır bu park kullanılmaz halde. İyiki de basın var çağırdık gelip yazıyorsunuz. Peki basın olmasa ne yapacak bu vatandaş?’
 
Yan gelip yatan müdürler!
 
Sadece bu parkın değil Büyükçekmece’de bir çok çocuk parkının kullanılmaz hale geldiğini, harabeye döndüğünü kaydeden yurttaşlar; ‘Bakın az ileride saklı bahçe çocuk parkı da benzer durumda. Daha bir çok park bu vaziyette fakat ilgilenen tok. Duyuyoruz bazı şeyleri daha fazla üzülüyoruz. Belde belediyelerinden gelen bir çok müdür pasif görevlerde boş odalarda zaman geçirtiliyor. Bu kişiler hiçbir işe yaramıyorsa neden maaş ödeniyor. Bırakın o zaman saha elemanı yapın. Nerde eksiklik var orası tespit edilsin halkın ayağına hizmet gelsin bari.’ Diye konuştular.
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.