Referandum çalışmaları sürüyor…

Referandum çalışmaları sürüyor…
Referandum çalışmaları sürüyor… AK Parti Büyükçekmece İlçe Teşkilatı Salı pazarında referandum çalışmalarına devam etti. Dağıtılan anayasa kitapçılıklarını dikkatle inceleyen pazarcılar mutlaka oylarını kullanacaklarını kaydettiler.
Referandum çalışmaları sürüyor…
 
AK Parti Büyükçekmece İlçe Teşkilatı Salı pazarında referandum çalışmalarına devam etti.
Dağıtılan anayasa kitapçılıklarını dikkatle inceleyen pazarcılar mutlaka oylarını kullanacaklarını kaydettiler.
 
Yaklaşan referandum öncesi çalışmalarına hız veren AK Parti Büyükçekmece İlçe Teşkilatı Salı pazarını ziyaret ederek, alışveriş yapan vatandaşlara ve Pazar esnafına anayasa kitapçıklarını dağıttı. Çıktıkları esnaf gezisinde halkın ve esnafların ilgisinin beklediğinden daha yoğun olduğunu söyleyen İlçe Başkanı Recep Erol 12 Eylülde gerçekleşecek olan referandum yaklaşırken Büyükçekmece’deki durumdan memnun olduğunu dile getirdi.
Salı pazarına gerçekleştirdikleri ziyarette esnafla sohbet eden Erol, “Anayasa kitapçıklarımızı ve broşürlerimizi dağıttığımız esnaf arkadaşlarımız ve vatandaşlarımızın tepkileri oldukça olumlu, hatta çoğu vatandaşlarımız yakınlarına da dağıtmak için bizlerden fazla broşür istediler” dedi. AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Recep Erol bir basın mensubunun sorusu üzerine Büyükçekmece’den evet oyu çıkacağına inandıklarını ifade ederek, “Bir yüzde vermek istemiyorum ama Büyükçekmece’den evet çıkacağına dair şüphemiz yok” şeklinde konuştu.
 
İBB’nin iftarları sürüyor
 
İstanbul Büyükşehir Belediyesi düzenlediği sokak iftarlarında binlerce kişiye ulaşıyor. Daha önce Büyükçekmece’nin yedi noktasında iftar düzenleyen İBB’nin son durağı Mimarsinan Merkez Mahallesi oldu.
 
Düzenlediği sokak iftarları ile çoluk çocuk birçok kişiyi sevindiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi bu defa Mimarsinan Merkez Mahallesinde halkımızı sevindirdi. Binlerce kişinin iftarını açtığı sokak iftarlarında Mimarsinanlı vatandaşlarımız Ak Parti İlçe Başkanı Recep Erol’a olan sevgilerini bir defa daha gösterdiler.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.