Spor, yaşamımızı olumlu yönde değiştirdi

Spor, yaşamımızı olumlu yönde değiştirdi
Büyükçekmece Belediyesi Spor Akademisi öncülüğünde “Dışarda Spor Var” sloganıyla başlatılan sabah sporu etkinliklerine katılan kadınlar kahvaltıda buluştu.

Kendilerine uzman antrenörler eşliğinde spor yapma imkanı sağlayan her türlü imkanı seferber eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e teşekkür eden Büyükçekmeceli kadınlar, spor sayesinde yaşamalarının çok değiştiğini belirttiler.

 

“Çok daha sağlıklıyız”

 

Büyükçekmece Belediyesi Spor Akademisi sabah sporu katılımcıları, bayram tatili öncesi düzenlenen kahvaltıda bir araya gelerek, Eylül ayında yeniden sabah sporunda buluşmak için sözleşti. Yüzden fazla Büyükçekmeceli kadının katıldığı kahvaltıda ağırlıklı olarak sporun olumlu etkileri konuşuldu. Pek çok bayan kısa sürede yapılan disiplinli spor sayesinde hızlı ve sağlıklı bir biçimde kilo verdiğini belirtirken, bazı kadınlarda artık kendilerini eskisinden çok daha sağlıklı ve dinç hissettiklerini ifade ettiler.

 

Başkan Akgün’e teşekkür

 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün sağladığı imkanlar sayesinde ilçenin her bölgesinde spor yapabildiklerini belirten Büyükçekmeceli kadınlar; “Uzman antrenörler eşliğinde çok daha bilinçli olarak spor yapıyoruz. Spor yapabilmemiz için her türlü imkanı seferber eden Büyükçekmece Belediye Başkanımız Dr. Hasan Akgün’e teşekkür ediyoruz” ifadesini kullandılar.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.