Tazegül: “Genel seçime start verdik”

Tazegül: “Genel seçime start verdik”
Büyükçekmece CHP Kadın Kolları Başkanı Mehtap Tazegül önceki gün CHP’li üyelerle birlikte Büyükçekmece Öğretmen Evi’nde kahvaltılı bir toplantı düzenledi. Üyelere referandum sürecindeki başarıları için teşekkür eden Tazegül, “Genel seçim startını verdik”
Büyükçekmece Öğretmen Evi’nde yaklaşık 100 kişilik bir toplantı gerçekleştiren Büyükçekmece CHP Kadın Kolları Başkanı Mehtap Tazegül, CHP’li üyelere kahvaltılı buluşmada referandum sürecindeki azimli çalışmaları için teşekkür etti. Öte yandan genel seçim için çalışmalara start verdiklerini de belirten Tazegül şöyle konuştu:
“Referandumdan alnımızın akıyla çıktığımız için çok mutluyuz. Hepinize sergilemiş olduğunuz gayretlerden ötürü bir bir teşekkür ediyorum. Referandum döneminde dur durak bilmeden çalıştık ve istediğimizi elde ettik. Ama bitmedi. Karşımızda referandumdan daha önemli bir süreç olan genel seçim var. Şimdi hep birlikte kol kola vererek genel seçime hazırlanma zamanı. Umuyorum referandumdaki başarımızın aynısını genel seçimde de alacağız” dedi.
Sabah saat 9:30’da başlayan kahvaltılı toplantı 11:00’da sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.