Zabıtalar okul önünde trafik güvenliğini sağlıyorlar…

Zabıtalar okul önünde trafik güvenliğini sağlıyorlar…
Büyükçekmece Belediyesi zabıta ekipleri öğrencilerin okul giriş ve çıkışlarında trafik kazalarına karşı can güvenliklerini sağlayabilmek için görev yapıyorlar.
 
Trafiğin akışını durdurarak öğrencilerin karşıdan karşıya geçişlerini güvenli bir şekilde sağlayan zabıta ekipleri ailelerin de çocuklarını daha huzurlu bir şekilde okula yollamasını sağlıyorlar.
Okul önlerinde trafiğin yoğun olması nedeniyle başlatılan bu çalışma için Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yaklaşık üç yıldan beri bu uygulamaya devam ettiklerini söyledi. Akgün; “Öğrencilerimiz bizim geleceğimiz, onların huzurlu ve çağdaş bir ortamda eğitimlerini sürdürmelerini sağlamak bizim öncelikli hizmetimiz olmalıdır” dedi.
Zabıtaların okul önlerinde trafiği yönlendirmeye başladığından beri velilerin daha huzurlu bir şekilde çocuklarını okula gönderdiklerini de dile getiren Başkan Akgün; “Aileler çocuklarını okula yollarken öncelikle öğretmenlere sonrada zabıta ekiplerimize emanet ediyorlar. Bizlerde üstümüze düşen görevimizi yapıp zabıta ekiplerimizle başlatmış olduğumuz bu çalışma ile öğrencilerimizin okul bahçesi dışındaki güvenliğini en iyi şekilde sağlamaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.