Alman Akrobasi Grubu Veda Etti...

Alman Akrobasi Grubu Veda Etti...
Almanya’nın Bochum kentinden gelen akrobasi grubu Ratz Fatz, son gösterisini Çatalca Cumhuriyet Meydanı’nda yaptı. Işıklı ve ateşli şovlarıyla beğeni toplayan grup, gösterisinde izleyenlerden tam not aldı.
 
 
 
 
 
     Çatalca’da 21 Ekim tarihinden itibaren Çatalca merkez, mahalle ve köylerindeki okullarda öğrencilere gösteriler yapan Almanya’nın Bochum kentinden gelen akrobasi grubu Ratz Fatz, son gösterisini 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında yaptı.
 
 
 
 
 
 

     31 Ekim Pazar günü Çatalca Belediyesi tarafından düzenlenen doğa yürüyüşüne de katılan grup, burada da ufak bir gösteri yaparak katılımcıları akşam yapılacak gösteri için Cumhuriyet Meydanı’na davet etmişti. Çatalca Cumhuriyet Meydanı’nda akşam saat 20.00’da başlayan gösteri büyük küçük, herkes tarafından büyük ilgiyle izlendi.
 
 
 

     Havanın da karanlık olması sebebiyle ateş ve ışıklarla gösterilerini yapan grup, izleyiciler tarafından büyük alkış aldı. Yaklaşık 2 saat süren gösterinin sonunda grup adına konuşan bir yetkili, desteklerinden dolayı Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ve Çatalca Belediye Personeline, ayrıca Çatalca Kız Meslek Lisesi Müdürü Dursun Duran Kaya’ya, Çatalca Halkına teşekkür ederek ilçe halkının sıcaklığından ve misafirperverliğinden çok memnun kaldıklarını söylediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.