Çatalca'da Bayram var...

Çatalca'da Bayram var...
Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Ramazan Bayramında ilçe merkezi, köy ve mahalle ziyaretleri yaparak vatandaşlarla bayramlaştı. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara her bayram olduğu gibi bu Ramazan Bayramında da vatandaşlarla bayramlaştı. Belediye Başk

  Çatalca'da Bayram var...

 Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Ramazan Bayramında ilçe merkezi, köy ve mahalle ziyaretleri yaparak vatandaşlarla bayramlaştı.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara her bayram olduğu gibi bu Ramazan Bayramında da vatandaşlarla bayramlaştı. Belediye Başkanı Cem Kara, Ramazan Bayramının arife gününde Çatalca Belediyesi çalışanları ile bayramlaştı. Çatalca Belediyesi Nazım Özbay Kültür Merkezinde yapılan bayramlaşma programında, Başkan Cem Kara Belediye personeli ile tek tek bayramlaşarak iyi dilek temennilerinde bulundu.

 Cem Kara, bayramın birinci gününde ise; ilk olarak Çatalca CHP İlçe Örgütünün bayramlaşma törenine katıldı. Burada partilileri ile bayramlaşan Cem Kara ardından sokağa çıkarak esnaf ve vatandaşlarla bayramlaştı.

 Buradan sonra Çatalca Öğretmen Evindeki resmi bayramlaşma törenine katılan Belediye Başkanı Cem Kara ardından ilçe protokolü ile birlikte sırasıyla İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Çatalca Devlet Hastanesi ve İtfaiye ziyaret edilerek burada görevli personeller ile bayramlaşıldı. İlçe protokolü ile birlikte yapılan ziyaretlerin ardından Çatalca Kaymakamı Nevzat Taşdan, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ve Çatalca Cumhuriyet Baş Savcısı Ömer Faruk Aydıner geçici konutlarda ikamet eden vatandaşları evlerinde ziyaret ederek buradaki vatandaşlarla bayramlaştılar.  



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.