İSPAT ET CEM KARA!

İSPAT ET CEM KARA!
İSPAT ET CEM KARA!
İlçe Başkanı Güçbilmez, kendisine suçlamalarda bulunan Belediye Başkanı Kara’yı ispata davet etti.
İSPAT ET CEM KARA!
 Çatalca İlçe Başkanı Selim Güçbilmez, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın İBB meclisinden geçmeyen imarlar ile ilgili kendilerini suçladığına bir anlam veremediğini belirtti.
Yazılı bir basın açıklaması yaparak kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi gerekir diyen Güçbilmez şunlara yer verdi:
 ‘Biz yönetimimiz ile göreve geleli daha 4 ay oldu. Bu kadar kısa sürede yaptırdıklarımız ve yaptıklarımız ortada. Ama bunca çabamıza rağmen şimdi birileri çıkmış, hainler, ihanet ettiler, cesaretsizler, planlara müdahale etmediler diyerek suçlamalarda bulunuyor. Şimdi buradan Cem Kara beyefendiye ve CHP Belediye Meclis Üyelerine  soruyorum; Çatalca Belediyesi İmar komisyonu bir konuyu görüşür iken yada konu hakkında raporunu yazarken acaba CHP İlçe Başkanı Süleyman Kolcuoğlu müdahale edebiliyor mu? Eğer ediyor ise ki benden İBB İmar Komisyonuna müdahale etmem isteniyor o zaman komisyonun raporunun güvenirliği tartışılmaz mı? Deniyor ki neden geçmediğini bilmiyoruz. CHP’li komisyon üyelerinden öğrenemiyor musunuz? Öğrenemediklerini ifade etmişler. O zaman biz nasıl öğreneceğiz? Kaldı ki ben İBB Meclis Üyesi de değilim, Cem Kara yada Eser Gür gibi. Öğrensinler ve vatandaş ile de paylaşsınlar o zaman.
 Şimdi beni Çatalca hainliği ile suçlamaya yönelik göndermeli söylemlerde bulunan Cem Kara’ya diyorum ki benim bu planların geçmesini engellediğimi ima edercesine konuşuyorsunuz. Çıkın ispatlayın. Engellemeye çalışan namerttir. Ama yok ispatlayamazsanız ispatlayamayıp ta suçlayanlar namerttir.
 Böyle bir ispatı halkın önünde paylaşın ben koltuğumu bırakıp Çatalca’yı terk edeceğim. Peki Sen Cem Kara ispatlayamaz isen istifa edebilecek misin?
 Çatalca Belediyesinin hazırladığı 1/1000lik planlar sanki devlet sırrı. Devlet sırrı olsa bu kadar saklanmaz. Söyleyin bana Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Meclis Üyesi Eser Gür, Planlama Müdürü haricinde bu planları kaç kişi görmüştür.  İşte efendim neymiş komisyondan geçirdik, mecliste sunum yaptık ya diyecekler. Peki kaç tane plan notu değişikliği yaptılar parsel bazında açıklasınlar.
 Bakın bu planların daha teknik anlamda raporları gelmedi. Gelmediği gibi de kimsenin bu planlar hakkında konuşma lüksü de yok. Diğer ilçelerin planları ne kadar zamanda geçmiş bir baksınlar. İstiyorlar ki hiç kontrol edilmesin hemen oylansın ve yürürlüğe girsin.
 Ben bizzat İl Başkanım ve Grup Başkan Vekilim ile görüştüğümde planlarda sorun yok ise oy birliğinin sağlanacağı sözünü aldım. Bunu da Cem Beyin kendisine bizzat söyledim. Diyor ki İBB Meclisi boyunca telefonumu açmadı. İşte burada şu gerçeği unutuyor. Meclis gününde beni arayarak destek isteyecek. Ancak ben zaten yapabileceğimi yaptım . Meclise hiç sorunsuz olarak komisyondan gelsin AK Parti grubunda oy birliği sağlanamasın o zaman konuşsun.
 Ben bugüne kadar hep sustum. Ama artık susmayacağım. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara bilsin ki bu ilçeye en büyük ihanet yapılan yanlış siyaset. Yıllarca bu ilçede siyaset yapanlar hep kavgacı, sataşmacı ve kendi beceremediklerini hep birilerine çamur atarak kapatmaya çalışanlar olmuş. Artık böyle bir siyaset anlayışı olmamalı. Eğer siz bir plan yapıp bunu beceremiyorsanız diyeceksiniz ki beceremedik. Halkın karşısına çıkacaksınız ve bunu açık açık söyleyeceksiniz.’
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.