Olağanüstü toplandılar

Olağanüstü toplandılar
Çatalca Belediyesi Eylül ayı olağanüstü meclis toplantısı yapıldı. Önceki gün saat 10:00’da yapılan olağanüstü meclis toplantısının gündem maddesi Çatalca Merkez ve yakın çevresi 1/1000 ölçekli revizyon uygulama imar planı hakkındaki değişiklikti.
 
    Çatalca Belediyesi Eylül ayı olağanüstü meclis toplantısı geçtiğimiz gün iki oturum olarak gerçekleşti. Meclis toplantısında bir gündem maddesi görüşüldü, görüşülen gündem maddesi oy birliği ile meclisten geçti. Saat 10:00’da başlayan ilk oturumda Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara tarafından meclis üyelerine gündem maddesi ile ilgili olarak bilgi verdi. 
 
     Yapılan oylama neticesinde “Çatalca Merkez ve yakın çevresi 1/1000 ölçekli revizyon uygulama imar planı hakkındaki değişiklik” oy birliği ile imar komisyonuna havale edildi. Saat 12:30’da meclisin 2. oturumu yapıldı. İkinci oturumda komisyon raporunun okunmasının ardından yapılan oylama sonrası komisyondan gelen rapor oy birliği ile meclisten geçti.İkinci oturumun da sonlanmasının ardından Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, meclis üyelerine teker teker teşekkür ederek, planların Çatalca için hayırlı olmasını diledi.
 
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.