OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİN YENİ ADRESİ

OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİN YENİ ADRESİ
Artık Mimarobalıların da çocuklarını güvenerek bırakabilecekleri bir anaokulu var. Kırmızı Tren Anaokulu Mimaroba’da hizmete girdi.
OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİN YENİ ADRESİ
 
Artık Mimarobalıların da çocuklarını güvenerek bırakabilecekleri bir anaokulu var. Kırmızı Tren Anaokulu Mimaroba’da hizmete girdi.
                                                                                                                                  
Batı Köy Mahallesi, Emlak Villaları V3-7 Mimaroba adresinde hizmete giren ve 3, 4 5 yaş çocuklara okul öncesi eğitim merkezi hizmeti verecek olan Kırmızı Tren Anaokulu sahibi Neşe Akay’dan bize okullarını anlatmasını istedik.
 
İşte Akay’ın anlatımıyla yeni açılan Kırmızı Tren Anaokulu ve özellikleri…
 
Okul içerisinde ve çevresinde kamera sistemi de bulunmaktadır. 3 katlı bahçe içinde müstakil yeni bina, 4 sınıf, birçok amaçlı salon, müzik odası ve spor salonu, sanat çalışmaları için aktivite odası bulunan okulumuzda her katta çocuk tuvaleti mevcuttur.
Okulumuzun bahçesi ve bahçesinde bulunan materyaller, çocukların oyun ve hareket gereksinimlerini doğal olarak karşılayabilecek şekilde hazırlanmıştır.
http://www.kirmizitrenanaokulu.com/iletisim.html
 
BİZİMLE BERABER OLAN ÇOCUK GÜLER, EĞLENİR, KEŞFEDER, ÖĞRENİR.
 
Amacımız; yaşamın içinde aktif olarak yer alan, sorgulayan, araştıran, öğrenen, düşünen, düşündüğünü ifade edebilen bireylerin yetişmesine yardımcı olmaktır.
Çocuklarımızın erken yaştan itibaren içinde yer aldıkları toplumda ayakları yere basan bağımsız bireyler olarak hayata hazırlanmalarını ve sağlam kişilik özelliklerine sahip olmalarını, oluşturduğumuz ortamla sağlamak kurumumuzun en temel hedefidir. Kurumumuzda uygulanan programda ana unsur çocuklarımızdır.
High scope eğitim yaklaşımını uyguladığımız kurumu-muzda, en büyük amacımız çocuklarda varolan değerlerin maksimum derecede ortaya çıkarılmasına yardımcı olmak onların yaratıcılığını ön plana çıkarmaktır.
Güleryüz ve sevgi dolu bir ortamda bilimsel bir eğitim anlayışını hedeflemiş bulunmaktayız. Bu doğrultuda, çocuğun gelişiminde çok önemli olduğunu düşün-düğümüz ilk 6 yılın özelliklerini bilerek yaklaşmak ve bu sürede maksimum gelişime ulaşmak ana hedeflerimiz-dendir. İlk altı yıl gelişimin temelini oluşturur ve çocuk temel bilgi ve becerilerini kişiliğine katacağı pozitif alışkanlıkları bu dönemde kazanır. Çocuğun bu bilgilenme ve öğrenme süreci aile ve sosyal çevre ile birlikte şekillenmektedir.
Bu nedenle biz önemimizin farkındayız.
Çocukların aktif olarak katıldığı anadil etkinlikleri, fen deneyleri, ingilizce, modern sanat ve doğa gözlemleri gibi aktivitelerle çocuklarımızın konuları daha iyi an-laması ve pekiştirme yapması sağlanmaktadır. Bütün bu çalışmaları, ebeveynlerimizin görüşü ve desteği alınarak uygun periyotlarda, sizlere bireysel olarak aktarırız. Sağlıklı bir gelişimin, mutlu çocuklar yetiştirmenin, mutlu bir toplumu oluşturacağına inanmaktayız. Bireysel ve aile terapilerimiz ile sizlerin ve çocuklarımızın yanındayız.
 
 
 
ADRES:
Batı Köy Mahallesi Emlak Villaları V3-7
Mimaroba / İSTANBUL
0212 864 19 06

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum